Napsat recenzi

Hotel Bílý Hořec už nikdy víc

Recenze hotelu Hotel Bílý Hořec *** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 539x
Recenze se líbila: 507 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento hotel jsme s manželem navštívili v červnu 2013 a shodli jsme se, že už nikdy víc!!!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Staré matrace s proleženinami, připadáte si, jako když ležíte v okapu. Vymalování pokoje také asi nezabralo moc času, v okolí oken a radiátoru je vidět předchozí barva. Zašlé obrázky s plísní už jen dolaďují celkovou atmosféru. Starý nábytek, ale ten tolik nevadil.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jelikož jsme měli plnou penzi, vyzkoušeli jsme všechno. K snídani byly studené párky, nedovařená vejce, levné salámy. Jablečný džus byl naředěn vodou, že skoro ani nebylo poznat, o jakou příchuť jde. Oběd: udělaný ze zbytků z předchozí večeře. Večeře: levná jídla- zapečené těstoviny, guláš, játra, karbanátky. Snaží se na jídle ušetřit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál hotelu - unuděný namachrovaný mladík v restauraci. Po tom co se spletl při počítání peněz se omluvil: Sory, ty vole. To by si určitě neměl dovolit. Večer jsme šli ve 20:30 do restaurace na dvojku vína, na výběr bylo Chardonnay a Sklepmistr. Když jsme byli zhruba v půlce sklenky, tak nám v restauraci zhasli, asi signál, abychom dopili a už nic nechtěli. Uklizečka vchází bez zaklepání.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Nemohu hodnotit, nevyužili jsme.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Parkování za hotelem naštěstí v ceně.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Už nikdy víc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 179
z 337 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dagmar: recenze hotelu Bílý Hořec Harrachov - 18. 12. 2013 21:08

Tento hotel jsme s manželem navštívili v listopadu 2013 a musíme oba říci, že nás tam už nikdy neuvidí a taky, že to nikomu nedoporučíme!!! Ubytování: Myslím, že by měli vyměnit postele. Myslím si, že by manželé neměli mít mezi s sebou 10 cm mezeru s rámem postele. Co se týká čistoty dala bych tak za 2. Stravování + personál: snídaně sice formou bufetu, ale nebyla káva kterou jsme si museli koupit, věčně nebylo nějaké nádobí, jídlo atd. prostě děs!!! Oběd, když přimhouřím oči - dejme tomu ušel. Večeře - nooo snad dobrý - jako že za 3. Personál - děs běs!!! A welness - katastrofa!!! Kdybychom si nezakoupili privat, tak bychom se do vířivky ani nedostali. Prostě služby na úrovni, samozřejmě řečeno pesimisticky. A protože už jsme projeli několik hotelů, můžeme opravdu srovnávat. Tenhle byl zatím nejhorší, mohu potvrdit sčistým svědomím, taky proto, že v tom oboru pracuji a něco takového bych nedopustila. Vyhodila bych všechny, pokud by nezměnili svůj přístup k práci. A poslední upozornění, dejte si pozor na své účty!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání