Napsat recenzi

Orion hotel-jedno velke zklamani

Recenze hotelu Star Hotels Benecko *** (Česko - Liberecký kraj - Benecko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 398x
Recenze se líbila: 594 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel na fotkách vypadal docela pěkně,ale po příjezdu jsme byli opravdu nemile překvapeni s vybavením a celkovým stavem hotelu!!!Přitom zvenku hotel vypadal ještě pořád pěkně.Nenechte se zlákat rádoby nízkou cenou!!!Cena hotelu opravdu neodpovídá

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování bylo opravdu tragické!!!Staré,celý hotel je komunistický,všechno oprýskané,hlavně staré matračky,celé vybavení pokoje,nemluvě o koupelně,kde v zrezivelem zachode neustále protékala voda,baterie asi metr nad umyvadlem,sprchový kout taky stary!!!V hotelu slyšíte když si tam pomalu někdo prdne,je tam slyšet protě všechno,není to klidný hotel jak je někde uvedeno..

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

My jsem si zaplatili s velkým nadšením polopenzi protože jsme si mysleli jak se nám to vyplatí,ale to jsme neměli dělat..První večeře se dala aspon sníst ale jídla typu klasických školních jídelen (i v menší porci).Jídelna byla také hrozná,starý nábytek,na jídlo jsme čekali dlouho,druhy den byla vecere odporna primo!!nedodelane maso s rozvarenymi bramborami...snidane hodne klasicke,spis chude,hlavne kazdy den to samy,jen rohlik s maslem nebo sunkou a k tomu par zeleniny..proste to co si udelate doma...nenajdete tam napr. ani vajicka,parky a tak..My jsme chodili jist do restaurace ktera byla u sjezdovky a tam jsme byli moc spokojeni..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál se snažil a byl docela milý a ochotný ale co nás hodne zklamalo ze vas nalakaj vířivkou a saunou,tak jsme se aspon tesili ze se trochu zrelaxujeme-po zjisteni 250,- sauna a 250 virivka na pul hodiny!!!pritom vetsinou wellness v kazdem hotelu placeny neni!!!Nejde o ani tak o penize,my jsme si nakonec priplatili,ale spis o princip ze jim jeste platite primo do kapsy a ten hotel tomu tak vubec neodpovida!!!Jinak sauna je spise stareho typu-vytapena nejakymi infra-kamny nebo co...

Jedine co bylo pozitivni tak byl hotelovy bar s kulecnikem,tak tam se dalo takhle vecer posedet..

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,3/5)

Sjezdovka ani ne 200 m od hotelu,takze supr,mensi ale siroka sjezdovka spis pro zacatecniky nebo detmi...jezdi tam 4sedackova lanovka a plus 1 kotva...Nejlepsi bylo vecerni lyzovani!!Co se tyce upravy sjezdovek-byli jsme spokojeni.vyborna restaurace na sjezdovce...

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

v blízkém okolí hotelu nic zajimaveho neni...v okoli je ale moznost lepsiho a hezciho ubytovani a taky levnejsiho!!!

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkovy dojem je jedno velke zklamani!!Neni to zas tak levne a opravdu existuji i levnejsi a hezci hotely i pro rodiny s detmi.Tento hotel funguje jako rodinny,takze klid tam neni,jen same deti a pocetne rodiny..Oznaceni tri hvezdicky take vubec hotelu neodpovidaji!!Hotel je potreba zrekonstruovat a menit neustale majitele (jak nam bylo receno).

Toto neni hotel ale ubytovna!!!!Opravdu bych tento ,,hotel´´ nedoporucovala..i kdyz pro rodiny s detmi ktery se snazi usetrit a nevadi jim popsane vybaveni tak ano..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 50
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Denisa: Nechápu? - 25. 4. 2013 22:09

Dobrý den, zrovna jsem šla psát recenzi na náš Velikonoční pobyt na hotelu Orion a nestačím se divit... Říkám si, byli jsem ve stejné hotelu? Ano hotel je vybavený starším nábytkem, ale vše bylo čísté. Jídlo mě velice chutnalo. Chodili jsme na večeře později, protože hned v 18 hodin tam bylo narváno a nechtělo se nám čekat, ale jelikož nemáme děti, tak nám nevadilo jít později. Vířivku jsme mi měli v ceně voucheru na 30 min, sauny jsme si dokoupili a byli jsme nadšení! Souhlasím s Vámi, že bar je super, jelikož jsme kuřáci, tak jsme ho oceněli. Celkový dojem z pobytu byl dobrý! A to toho máme po Krkonoších i jinde po Čechách procestováno hodně... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání