Napsat recenzi

Wellnes pobyt

Recenze hotelu Hotel Lesana *** (Česko - Královéhradecký kraj - Špindlerův Mlýn)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 498x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

I když jsme neočekávali nic převratného, skutečnost byla nad tato očekávání...... Přijeli jsme na wellnes pobyt na tři dny, Pokoj, který jsme dostali byl umístěn nad vykládací rampou, kde každé ráno zaměstnanci hotelu chodí kouřit a řešit své problémy. Také nemusíme vědět všechno.... Ještě že ten pokoj nemá přímo výhled ven, (okno je vysoko), mohli jsme si také popovídat. Takže není nikam vidět, zato slyšíte perfektně rachot z kuchyně - asi škrabka brambor. Pokoj, který na výšku měří cca 5 m má umístěnou postel na vybudované horní plošině, kam se dostanete příkrým žebříkem bez podesty. Vše vrže, postel stlučená z nějakých prken. Hlavní je to, že je tento výstup a hlavně sestup zejména v noci nebezpečný, i když máte rozsvíceno. O dalším vybavení pokoje jako je nejlacinější nábytek snad není třeba se ani zmiňovat. Požádali jsme o výměnu pokoje, neochotná recepční nám sdělila, že to nejde, protože jsou plní. Obratem jsme pochopili proč. V hotelu byla ubytována mezinárodní škola cca 90 dětí kolem 10-12 let. O tomto nám nikdo při rezervaci termínu neřekl. Je jasné, že se vše točilo kolem dětí, my a ostatní ubytovaní hosté jsme zde působili jaksi nadbytečně... . I když děti, nutno podotknout, byly velmi slušné.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Viz úvodní recenze. Jedinou výhodu přiděleného pokoje jsme viděli v tom, že na nás při bouřce druhou noc nepršelo.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Naše polopenze vyplývala z přítomnosti výše uvedené školy. První večeři jsme dostali stejnou jako děti - byli jsme stejně jako oni obslouženi vedoucím - dostali jsme maso a brambory. Ráno bylo dětma vše vyjedené, personál jsme moc neviděli, nicméně se jídlo evidentně nedoplňovalo. Ale čerstvé rohlíky a máslo v turistickém balení bylo (2 druhy sýra, kuřecí šunka), podivný čaj z termosky. Druhá večeře byla také zajímavá . Přijeli jsme z výletu v 19,30 (večeře je do 20,00 hod.). V jídelně probíhala rozlučková slavnost školy s hudbou, hrami apod. O tomto nám také nikdo neřekl. Musím být ale spravedlivý - přišel za námi kuchař a uklidnil nás tím, že se podívá, jestli ještě něco zbylo v kuchyni. Zbylo - maso a brambory a těstoviny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Prezentované wellnes - malý bazének, kachličky špinavé, vířivka pro 5 osob, vyhřívaná lavice, dvě sauničky, sprcha. Vše malé, dle mého wellnes vypadá trochu jinak. Co se týká personálu - jediný, kdo se snažil tyto věci žehlit byl barman. Ale sám věděl, že na to nestačí.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Raději jsme se na hotelu moc nezdržovali. Využili jsme jej zejména jako ubytovnu. Pro další hosty, kteří najdou odvahu a do hotelu Lesana pojedou - když vás budou chtít ubytovat v pokoji č. 101, v zájmu své bezpečnosti, prosím odmítněte. Ostatní pokoje jsem neviděl, možná jsou lepší a my jsme měli jenom smůlu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 15
z 30 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání