Napsat recenzi

Hotel Máj v Peci - Slevyzhor - 20.-24.4.2016

Recenze hotelu Hotel Máj *** (Česko - Královéhradecký kraj - Pec pod Sněžkou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 652x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na to že tento hotel funguje v podstatě jen na základě slevového potrálu si myslím, že není co vytknout, protože předpokládám, že když si někdo vybere nabídku za tak směšnou cenu (celkově nás to vyšlo vč. vzdušného a parkovného) cca. 300,-/osoba/noc s plnou penzí nemůže čekat totální luxus :)

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje jsou skromné, ale čisté a relativně nově zařízené. Konkrétně v našem pokoji č. 204 bylo místa dosti málo, ale ubytování plnilo účel. Koupelnička se sprchovým koutem a WC, nechyběly dva obyč. ručníky, teplá voda kdykoli, dostatek toal. papíru, zásobníky s univerzálním sprch. gelem/mýdlem. Čistě povlečené postele, i když bylo vidět, že prostěradla už něco pamatují.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Pokud nestihnete snídani hned na 8h. budete ošizeni o "domácí buchtu", kterou stihnou sebrat dříve se budící návštěvníci hotelu, nicméně: chleba, světlé pečivo, máslíčko, taveňák, vysočina, šunkový salám, eidam + uzený sýr, nějaká ta zelenina, v mističkách k nabrání jogurt, cornflakes, čoko. musli, marmeláda, med a na střídačku vařené vejce nebo ohřátý párek. K natočení čaj (někdy černý, někdy ovocný) a nepříliš dobrá káva :) Občas chyběl talířek nebo ubrousek, protože pan číšník si rád povídal s hosty a moc nekoukal co kde chybí, ale stačilo se ozvat. Na obědy jsme brali vždy balíček, protože jsme vyráželi po okolí na celodenní výlety. Balíček: dva krajíce chleba s pom.máslem, sýrem a šunkou, 1světlá kaiserka, trojúhelníček taveňáku, jablko, sušenka a pitíčko. No, po 4 dnech jsem už o chleba moc nestála. Na večeři jsme si vždy den předem vybrali ze dvou jídel. Namátkou: Čočka na kyselo s uzeným, lívance, rizoto, kuřecí játra s rýží, knedlo vepřo zelo, smažený řízek s bramborem - kuchyně taková domácí/školní, jednoduchá ale dobrá. Nikdy jsme nic nenechali. K tomu pivko, pár slov s číšníkem a unaveni do postele.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení hotelu jsme nevyužili žádné. Pan číšník byl vstřícný a komunikativní, paní recepční při odjezdu příjemná, jen při nástupu se mi zdál trochu bez nálady pan recepční, co nás přijímal. Jen trochu škoda, že náš psík musel vždy čekat na pokoji, protože s námi nesměl do restaurace. Ale na pokoji si určitě rád odpočinul, takže to až tak nevadilo.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

Využili jsme jen lanovku, protože jsme si chtěli po výstupu na Sněžku ještě užít i ten luxus se svézt a bylo to sice poněkud dražší, ale zase s "Kartou hosta" sleva 20%, takže to šlo :)

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

V "mimosezóně" jsme si užili naprostého klidu a začínajícího jara, takže spokojenost až tedy na to, že jsme si nemohli nikde nic koupit ani se stavit na jídlo mimo hotel, protože až na skvělou pizzerii "Café Anděl" směrem od hotelu k "peccké přehradě" (možno i se psem) bylo vše zavřeno. Aspoň že v sobotu fungovala jak lanovka, tak Infocentrum :)

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Na to, že nás celkově pobyt stál tak málo jsem se trochu obávala, co čekat, ale nakonec nejen díky skvělému počasí jsme si pobyt v Peci a tůry po okolní krásné krajině velmi užili. Hotel Máj můžeme doporučit všem, co nepotřebují příliš luxusu a spokojí se s domáckou stravou a jedou do Pece hlavně kvůli turistice nebo lyžování a chystají se zde hlavně přespávat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání