Napsat recenzi

Hotel Máj

Recenze hotelu Hotel Máj *** (Česko - Královéhradecký kraj - Pec pod Sněžkou)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2015
Přečteno: 675x
Recenze se líbila: 511 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Z předešlých recenzí jsem byla docela nesvá, co vůbec od hotelu čekat.....dnes jsme se vrátili a nemůžu nic jiného než chválit. Za 777kč na osobu na 3 noci s plnou penzí je více jak pohádková cena, navíc když v celé míře překročí Vaše očekávání.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Čisté, příjemné, 2 Televize na pokoji. Je starší, ale to vůbec ničemu nevadí, jediné co, tak si s sebou příště vezmu svůj polštář, nám nesedli.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Na to, jaké jsme frfně, tak jsme si pochutnali. Snídaně chudší raut, kde si ale vybere každý. Obědy nemůžu soudit, brali jsme si obědové balíčky (kaiserka, chleba, jablko, sušenka a fruko). Večere byly chutné (řízek, cigánská, sekaná, navíc si vybíráte ze dvou jídel)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Trošku nás zarazilo, když v hotelu vítají psí mazlíčky, tak že nesmějí do restaurace. Což pro nás bylo trochu nepříjemné, protože jsme přijeli ve 12 a check in byl až ve 14:00 a nikde není žádná místnost, kde bychom počkali, navíc byla menší průtrž mračen. Nicméně jsme šli na ty dvě hodiny i se psem do vedlejší hospody, vše se dá vyřešit :)

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Pro nás perfektní. Ideální výchozí místo pro výlety, navíc před hotelem je hned stezka, kde můžete ráno vyvenčit pejska.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Jsme nadšení, už se těšíme na léto, až pojedeme znovu. Myslím si, že pokud člověk nepotřebuje přehnanou péči, tak zde bude nadmíru spokojen stejně jako my

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání