Napsat recenzi

Totální propadák!

Recenze hotelu Hotel Orlice (Česko - Královéhradecký kraj - Deštné v Orlických horách)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 326x
Recenze se líbila: 382 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S manželem navštěvujeme mnoha krásná místa v naší republice, ale s takovou hrůzou jakou jsme poznali v hotelu Orlice, jsme se jinde nesetkali. Již nikdy nepojedu nikam bez předchozího prozkoumání recenzí na dané zařízení. V tomto případě se nám to hodně vymstilo.

Ubytování  průměrně (1,8/5)

Pokoje malé, ušmudlané, v posteli brouk, po pokoji se nám první noc proháněli dva rejsci, vypadávající okna, která nešla zavřít, takže si nedovedu představit, jak to tady musí vypadat v zimě. Na toaletě u restaurace nebylo celou dobu mýdlo, koš na dámské hygien. potřeby nechutně plný. Dva psi pobíhající po restauraci. Musela jsem se hodně přemlouvat, abychom hotel neopustili hned po první noci.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Stravován také propadák. Snídaně prostírané na kulečníku, celý den otevřená zvětralá káva, scházela horká voda na zaletí kávy nebo čaje. Ten kdo se trošku na snídani zpozdil měl smůlu, došel jeden džbán s levnou limonádou a o další se nikdo nestaral. Večeře zřejmě připravovali kluci kolem 20 let, které bylo vidět v kuchyni. Jídlo nechutné, neupravené. Dvouchodové menu v nabídce znamená v podání personálu Orlice hlavní chod a k tomu salát, který je všude jinde přílohou k hlavnímu chodu. Přístup kohokoli do kuchyně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Vybavení hotelu katastrofální. Z personálu jsme blíže poznali jen mladou slečnu, která byla přívětivá, viditelně toho bylo na ni moc.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Od zrušení pobytu v tomto hotelu nás odradilo pěkné okolí. Ke všemu jsme měli smůlu i v tom, že se zrovna nově pokládal v okolí hotelu asfaltový koberec, který v šíleném vedru bylo problém přejít nebo přejet autem, aniž byste měli asfalt nalepený na botách nebo kolech. Za opravdovou krásou Orlických hor jsme se museli vypravit dále od hotelu, ale stálo to za to.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Hotel bychom nedoporučili ani největšímu nepříteli! Doporučujeme zavřít a rekonstruovat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 41 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Královéhradecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání