Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Vz Dyje - Hotel Vranov (Česko - Jihomoravský kraj - Vranov nad Dyjí)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 173x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je na velmi pěkném místě, blízko vody, s dovolenou jsme byli velmi spokojení a určitě se chceme na stejné místo někdy vrátit.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel má 4 patra, byli jsme ubytovaní ve čtvrtém. V každém patře jsou dva výtahy, takže nebyl problém, ale i tak jsme rádi využívali cestu po schodišti - opět dvě schodiště v každém patře. Pokoje jsou nově zařízené, velmi pěkné, z balkonu je krásný výhled na přehradu. Celý hotel je čistý, vkusně a moderně zařízený. Nemám co vytknout.

Jen dvakrát nás vzbudil hluk z páže, když se opilá mládež šla v noci koupat.

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Měli jsme polopenzi. Snídaně byly bohaté a chutné, formou bufetu, jídlo pravidelně doplňovali, naprostá spokojenost. K večeři jsme si mohli vybrat ze tří druhů jídel, k tomu byly pravidelně na výběr tři zeleninové či ovocné saláty. Saláty nám velmi chutnaly, večeře lepší průměr. Když jste měli naplánovaný výlet a nechtěli se omezovat časem večeře, mohli jste požádat o balíček s sebou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál byl velmi vstřícný a úslužný, vybavení bohaté - fitness, loďky, šlapadla (pro ubytované se slevou), minigolf, tenisové a volejbalové kurty, hřiště pro děti, venkovní restaurace, půjčovna kol, masáže... ani si nevzpomenu, co všechno.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je hned pod hotelem, vyhovovalo mi, že i když jsme byli ubytovaní až nahoře, výtahem jsme pohodlně sjeli až do suterénu, kde byl východ přímo na pláž, takže jsme přes hotel vůbec nemuseli. Pláž je travnatá, pár vzrostlých stromů poskytujících stín pro ty, kteří nechtějí ležet na slunci. Protože za našeho pobytu byla nižší hladina vody, byla pláž u vody písčitá s kamínky. To bylo trochu nepříjemné při vstupu do vody, chodili jsme s gumovými botami až k vodě a tam jsme se zuli. Ale i bez bot to šlo, jen jste museli koukat, kam šlapete. Překvapilo mne, jak bylo na pláži i za velkého vedra prázdno. Sousední pláž u kempu je mnohem plnější, ale ta je oddělená plotem.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Mnoho hospůdek, krámků, krásná příroda, hodně památek. Je kam chodit či jezdit na kole, pořád je co k vidění, nenudíte se.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Nádherná dovolená, doporučuji!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání