Napsat recenzi

hotel Radějov ubytování v pokoji SUPERIOR ****

Recenze hotelu Hotel Radějov *** (Česko - Jihomoravský kraj - Radějov)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2017
Přečteno: 380x
Recenze se líbila: 386 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Tento hotel v nás vyvolal pocit neútulnosti a svět kde se v 70tých letech v prostorách hotelu zastavil čas s jen velmi pomalou renovací ubytovacího zařízení dohání dnešní standart ubytovacích zařízení.

Hotely deklarující stejnou kvalitu a úroveň ubytování, tedy i počet hvězd, jim tento hotel nesahá ani po paty, spíš jim dělá ostudu.

Jinak okolí super, tedy příroda.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

O osvětlení v pokoji se postará stará hlučná jednotrubicová zářivka schovaná za záclonou, která tam i s garnýží imituje útulno už hodně let. Vzhledem k hluku zářivky a do toho neustálý hluk hooodně starého výtahu se musí na pokoji mluvit hlasitěji, proto je asi na výtahu nápis PROVOZ VÝTAHU 7.00-22.00. Čisté povlečení moc neladilo k velmi nevábně vypadající lety zašmourané manželské poste,.... jen kdyby se v koupelně odstranil zarostlý vodní kámen, který vznikl asi dlouhou dobou netěsností a vyměnila mírně zčernalá sprchová hadice, bylo by příjemné koupelnu používat.... Také jsme zjistily, že příplatek za balkon 25Kč/den, byl z naší strany neuvážený, protože na balkon se nedalo ani vkročit-rozpadal se, ale zase naopak jsme byli personálem upozorněni, že máme na pokoji LED televizi (na pokoj, který má 4 hvězdy asi přepych???).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bez pozdravení nás na recepci zaujal arogantní a neprofesionální recepční. Asi na hosty neměl moc času, protože prý všechny potřebné informace k pobytu (ubytování,provoz restauraci,provoz wellness atd.), jsou na nástěnce. Takže po důkladném prostudování hotelové nástěnky hahaha, zaplacení rekreačního poplatku bez vystavení dokladu, který bych stejně nechtěl, ale aspoň menší náznak vyplnění "něčeho" mohl projevit, jsme zamířili k hotelovému výtahu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Pokud si odmyslím před vchodem na recepci hotelu v trávě paletu, asi z dob rekonstrukce Wellness centra a z druhé strany v trávě rozetřenou zaschlou montážní pěnu, tak za nefunkčním osvětlením přístupové cesty, je vidět krásná příroda.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Omlouvám se, ale vzhledem k překvapení a zklamání, které nás po příjezdu v hotelu čekalo jsme nepořídily fotografie, protože jsme v tomhle hotelu nezůstali ani jednu noc (za zaplacenou 100% zálohu rezervace nám nikdo nevrátil - prý nemáme nárok) .

V životě jsem negativní recenzi nenapsal, ale tohle prostě nešlo nezveřejnit.

Smekám před fotografem, který dokázal vytvořit z minima takovou pěknou prezentační fotogalerii tohoto hotelu a zároveň správce web stránek.

Doposud jsem nepotřeboval číst recenze, všechno vždy bylo standart (podle představ), ale po této zkušenosti je začínám číst pravidelně.

Recenze tohoto hotelu, jsme před jeho návštěvou nečetl.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 26
z 49 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Karel Urban: recenze - 21. 8. 2017 12:00

Bohužel se musím přiklonit k tomuto komentáři a pokusím se i přidat i pár svých postřehů.Považoval bych za seriózní,kdyby na stránkách hotelu byly nafoceny i pokoje"standart",zejména sociální zařízení,ať klient ví,do čeho jde! Stále si totiž naivně myslí,že je v *** hotelu! Ale to ani jako! Po otevření pokoje jsem nevěřícně zíral na dveře od koupelny a wc ala panelákový byt 70let a to největší překvapení čeká po otevření obou dveří,neboť tam na vás čeká nefalšované umakartové jádro,včetně retro baterií a zlatým hřebem je koupelnová skříňka se slepnoucími zrcadly a urvanou jednou částí,ta by dělala ostudu i skládce,kde už měla nějakých 30 let odpočívat. Rozvrzané postele nehodlám komentovat,včetně povlečení na šňůrky a razítkem z dob rekreací ROH,ale tři zásuvky na pokoji,na dnešní dobu se mi zdá nějak málo,zejména,když dvě okupuje set-top-box a tv s úhlopříčkou cca 25 cm,hrající všemi barvami a bez d.o. Třetí zásuvka se krčí za postelemi a pohání jedinou lampičku,na druhém stolku by byla patrně zbytečná.Na můj dotaz na recepci,kde si máme nabít telefony a zapojit tablet,mě slečna odkázala na zásuvky v koupelně a nebo něco vypojit....tak má první cesta vedla si koupit rozdvojku,ale i tak jsem si pořád připadal jak na ubytovně,přijdu v noci upracovaný,svalím se do postele,neřeším nic a ráno hurá do práce! Velmi jsem se zaobíral myšlenkou,že se otočíme na podpadku a hůř už to jinde být nemůže,ale představa,že mi stejně nevrátí ani korunu a naopak pokoj znovu nějakému jelimanovi pronajmou,mě vrátila zpátky a ty dvě noci jsme vydrželi,jinak jsme celé dny byli raději pryč. Asi majitelům stačí,že mu tam jezdí stále stejná klientela dokola a těch pár nespokojenců se nahradí zase novými a tak pořád dokola,takže pokud někdo touží zažít retro se vším všudy,tak vzhůru do hotelu Radějov,já už,ale nikdy!!! reagovat

Jitka Smahlova: Poprvé a naposledy - 16. 9. 2018 15:13

Když si představím 4 hvězdičkový hotel,mám úplně jinou vizi! Opravdu mi bylo k pláči,když jsem viděla náš pokoj. Do takového pokoje by nešlo ani naši nepřizpůsobiví spoluobčané. V restauraci dělá slečna že vás vůbec nevidí a stále odchází oryc!,a to i v době snídani,kdy si spousta ubytovaných návštěvníků neví rady s kavovarem. Hotel je na konci světa v lese a už i proto si představuji maximální vstřícnost, která tu není! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání