Napsat recenzi

dovolená - ubytování

Recenze hotelu Hotel Marcinčák *** (Česko - Jihomoravský kraj - Mikulov)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 440x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásné webové stránky neupozorní na fakt, že hotel je přímo na výpadovce na Vídeň a jeho nedílnou součástí je benzinová pumpa. Pole levandulí roste na podzemních nádržích této pumpy. Pokoje nemají klimatizaci, tekže jsou v horku bez větrání neobyvatelné. Všechny menší pokoje mají pouze 1-2 střešní okna. Relativně klidnější stana hotelu (parkoviště za pumpou) je obrácena na jihozápad-při teplotách nad 25°C neobyvatelné, strana východní má krásný výhled na mikulovské dominanty, ovšem přes linii kamionů. Při vyšších teplotách též těžko snesitelné, nutnost otevřeného okna celou noc přímo na výpadovku.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoje celkem pěkně zařízené, z nepochopitelných důvodů televize nikoli proti postelím, ale na boční stěně - takže spíš jen k poslechu. Všechny pokoje bez klimatizace. Pod otevřeným oknem spínal v pravidelných intervalech nějaký kompresor. Pokoj byl umístěn téměř přímo nad "zahrádkou"= prostor mezi hotelem a výpadovkou. V pátek zde pořádal hotel diskotéku - ohlášeno od 20.00 do 24.00. Ani při zavřeném okně nebyla slyšet televize přes dunění reprodukované hudby, o nesnesitelném horku nemluvě. O půl druhé hudba stále vyhrávala, komentář viz níže.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Měli jsme pouze snídaně, byly servírované, 2 dny to šlo, na požádání jsme dostali rozpustnou kávu i čaj, 3.den se vyměnila obsluha a museli jsme si jeden z vybraných nápojů zaplatit. Zvolili jsme espresso. Tak to by si měl pan Marcinčák ochutnat osobně! Zlatá rozpustná! Blonďatou servírku cca kolem 35 let bych okamžitě propustila - chování řeznického psa...a další den, kdy bylo více hostů, než jen my, byl připraven bufetový stůl s oběma nápoji k dispozici. Dokonce přibyla zelenina a nějaká buchta.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

O servírce již řeč byla, její kolega byl velmi slušný.

Recepcní byly též slušné, ale reakce noční směny, kdy jsme o půl druhé zavolali , zda by recepční mohla zařídit ukončení diskotéky pro cca 5 lidí a nastolení nočního klidu, ke kterému nabádají v ubytovacím řádu hosty, byla velmi neprofesionální - cituji: „Já to neorganizuji, já jsem tady jen zaměstnaná“. Na dotaz další den, zda je tato produkce běžná do ranních hodin, zněla odpověď: "Nikdo si nestěžoval". No, asi jsme byli nikdo.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Do města cca 10 minut, hotel je přímo na výpadovce na Vídeň a jeho nedílnou součástí je benzinová pumpa, čemuž odpovídá okolí - bydlíte na benzínce v průmyslové oblasti.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Pokud by byly záporné hvězdičky, použila bych je. Hotel je vhodný pouze pro tranzitní přenocování mimo letní období, ale na to je dost drahý. Stravování doporučuji v hotelu Zámeček naproti, dobrá obsluha a dobrá kuchyně za přijatewlnou cenu. Celkově KATASTROFA.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 15 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdeněk: reakce - 15. 9. 2014 22:31

Vážená Jano, byl jsem též ubytován s kamarádem v hotelu, v době (pátek), kdy se konala diskotéka. Při ubytování nás recepční informovala co se bude ten večer dít a nabídla nám volně vstupenky na tuto akci. Takže byl jen Váš problém, že jste se nešla večer bavit a už vůbec bych si nestěžoval, pokud jste o té akci byla informována! Co se týče polohy hotelu, tak existují www stránky jako jsou mapy.cz, kde jednoduše zjistíte, kde se hotel nachází. Na web.stránkách hotelu v sekci kontakty je mapa a na je zobrazeno, kde se hotel nachází. Příště bych si místo hledání záboru na tak krásném místě,hledal info.... nevím jak Vy, ale my jsme měli na pokoji stropní ventilátor, který přes noc udělal příjemný vzduch a okna jsme zavřené, takže žádný hluk z ulice nás netušil! Ale Vám se určitě nezavděčí nikdo! :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání