Napsat recenzi

Naleštěná bída

Recenze hotelu Hotel Maximus Resort **** (Česko - Jihomoravský kraj - Brno)

Hodnocení:
průměrně: 2,1/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2024
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 24 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zakoupil jsme si 2 noci ve wellness hotelu za 7 tisíc v domění, ze sauny jdou v ceně. Po příjezdu na místo jsem však zjistil, ze v ceně neni ani parkování u hotelu. To sice bylo zdarma, ale protože resort funguje jako veřejné koupaliště, bylo beznadějně obsazené a ja jako hotelu host jsem byl nucen parkovat asi 300m od hotelu a se zavazadlem jit pěšky. Nabídku hotelu na parkování vvpodzemni garáži za 500/den jsem totiž odmítl.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Maly pokoj, manželska postel ze dvou matraci, které se rozlézají. Žádná voda na pokoji, jen placeny bar. (Předražený). Zdi slabé, takže je slyšet vše od sousedů. Výhled do pole …. Atd

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Snídaně bufet, malá restaurace , hodně lidi, kolize u pult, káva pouze automat ….

Večeře drahé a nepříliš dobre, absence vinneho lístku…..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Bez života

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2/5)

Nejsou žádné

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Pole

Celkový dojem  průměrně (2,1/5)

Host hotelu je tam jaksi navíc. Spis je to takové koupaliště pro lidi z Brna

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání