Napsat recenzi

Skvělá dovolená - aktivní i odpočinková.

Recenze hotelu Hotel Panorama *** (Česko - Jihomoravský kraj - Blansko)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 185x
Recenze se líbila: 487 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velice příjemný hotel bez chybičky. Vřele doporučuji.

Ubytování  průměrně (5/5)

Příjemně moderně zařízené pokoje - standart - postele pohodlné, stolek, skříně, televize - leckde v jiných hotelech v cizině je vybavení co do kvality nebo otřískaného nábytku horší. Na zemi koberec - nemám co vyčíst.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně si vybere každý i největší rozmlsanec - od šunky, přes salám, sýry jak plátkové víc druhů, tak i trojúhelníčky, 3 druhy paštiky, párky, vajíčka, vaječina a nechybí ani koblihy, koláče, pomazánky ( denně samozřejmě jiná ), zapečené toasty. Najdete tam i jogurty, cornflacky... nejde tady snad všechno jmenovat. Pokud máte polopenzi, dostanete k večeři denně zákusek, nebo jeden den špekáček, který si pak sami uděláte u táboráku, který tam jeden den dělají pro hosty hotelu. Jídlo je kapitola sama pro sebe - každý večer 4 druhy - stačí si vybrat - děcka určitě nepohrdnou sladkou večeří, která je denně.

Kuchař by snad vážně zasloužil Michelinskou hvězdu - osobně večeře vydává. Z dovolené jsem se vrátila o 3 kg těžší :-((

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Nelze absolutně nic vytknout. Personál ochotný - od recepčních přes číšníky. Venku bazén s malinkým tobogánkem pro děcka, v létě každý večer animační program - když není táborák v atriu, tak se griluje přímo na terase restaurace nebo hraje živá hudba. U hotelu je ZOO KOUTEK, kde si děcka můžou bez obav pohladit morčata, najdete tam kozu, 2 ovce a oslici - za tu dobu co jsem tam byla naposled tak už je z ní pěkně velká holka velikosti poníka - děti tam byly každou chvíli - hotel hlavně myslí na ně - denně je zabaví, hledají poklady... a i v atriu mají houpačky, trampolínu, asi 3 trojkolky a odrážedla.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel samotný je tak 3 kilometry za městem - kolem Vás už jenom příroda, ale autem jste ve městě raz dva - nebo jede i autobus přímo od hotelu. Ale určitě nemusím připomínat samotný Moravský kras s několika jeskyněmi, vyhlídkou nad propastí Macocha...... možností je nepřeberně. A do vyhlášené Punkevní jeskyně se díky hotelu dostanete naprosto pohodlně - mají jeden den určený čas vyhrazený pro svoje klienty, takže si pak stačí říct na recepci, oni Vám vysvětlí kdy a v kolik hodin, případně jak se tam dostanete a pak už si jen vyzvednete vstupenky. Jinak co jsem zažila je docela problém se do ní dostat. App - doporučuji dobrou kondičku - krátce po začátku prohlídky Vás čeká 103 schodů ( jak sám průvodce po výšlapu sdělí - právě jste překonali 103 infarktových schodů :-))) )

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Je to rozhodně hotel, který můžu jenom doporučit, pokud se chcete podívat do Moravského krasu a okolí. Dostala jsem se tam před léty náhodou, když jsem hledala hotel kde se ubytovat a v mnou vyhlídnutém už nebylo místo a od té doby jiný hotel nehledám. Ani jednou se mi nestalo, že bych tam přijela a bylo všechno úplně stejné - když to nejsou nové záchody u restaurace ( obložené a čisté jako doma ), tak je to způsob vydávání večeří - dřív jste si den předem objednali večeři na druhý den. Takhle se rozhodnete až na večeři na co máte momentálně chuť - nebo spíš na co ji máte větší :-), venkovní bazén zaplatíte jen jednou a pak už ho máte zadarmiko at jste ubytovaní na 3 dny nebo jak dlouho chcete.

Prostě jenoznačně nadšená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Jihomoravský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání