Napsat recenzi

Hnus U Starýho Dubu

Recenze hotelu Penzion U Starýho Dubu **** (Česko - Jihočeský kraj - Rodvínov)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 469x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Při příjezdu k penzionu zjistíte, že fotky neodpovídají skutečnosti. Penzion je nafocen jako objekt stranou od ostatních, přitom přímo naproti penzionu jsou další obydlené nemovitosti. Po vstupu do areálu zjistíte, že lehátka u bazénu tam byla pravděpodobně ještě v době, kdy tento areál byl určen pro dobytek.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytování = hrůza. Ne že by něco bylo extrémně špinavé (i když pod postele bych se raději nedívala - já se tam koukla a nebylo to hezké), ale absolutně neodpovídá fotkám, které jsou k dispozici na webu. Měla jsem tu možnost navštívit 6 pokojů + apartmán "na vejminku". Po příjezdu chtěla majitelka ubytovat naše rodiče do pokoje, kde dole bylo místo na přístýlku a oni měli spát v pokoji nahoře, kam ale nebyly žádné normální schody, ale takový žebříček s asi tak 10cm širokými schůdky. Bezva pro důchodce a lidi nad 50 let s potížemi pohybového aparátu... Takových pokojů tam je celá řada. Ty pokoje, které nemají tyto žebříčky jsou tak malé, že se tam v podstatě nemůžou převlékat 2 lidi najednou, protože by se pozabíjeli. V pokojích umístěných v horním patře je neskutečné vedro, ale nemůžete si pořádně vyvětrat, protože jedno střešní okno, které je v pokoji k dispozici, je přímo nad postelí, takže pokud nechcete mít mokro v posteli (a venku prší), tak si prostě nevyvětráte. V pokoji, který je umístěn dole (ten je jediný), je zase neskutečná zima a navíc je na cestě do jídelny, kam se chodí snídat, takže jste od 7h nejpozději vzhůru - to začíná paní snídaně připravovat (talíře, hrnky a příbory jsou tam připraveny již od předchozího rána, celý den se tam na ně práší...). Co se týče apartmánu? Tak ten je sice vizuelně krásný, prostorný a má dvě patra, ale ve spodním patře se nemůžete zdržet víc než 15 vteřin, protože tam tak páchne plíseň a hniloba, že byste se udusili a v horním patře je zima taková, že Vám tři peřiny nestačí. Pokud jste alergik či astmatik, vemte si s sebou spousty prášků, protože jinak budete mít problém...

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Strava - předně tedy bacha na to, že ta jejich rodinná rádobyrestaurace je otevřena pouze od 17-22h. Když si tam chcete dát třeba oběd, nebo strávit v penzionu den u bazénu, máte prostě smůlu, nebo držte hladovku. Přestože se tam majitelka se svým manželem pohybují celý den, na nějaký džus či pivko zapomeňte. Ani to, že už je po 17h neznamená, že byste se na 100% dočkali třeba piva. Majitelka neustále někam odbíhá a něco řeší a za barem žádnou posilu nemá, takže si buď počkáte, nebo nepijete.

Snídaně jsou tragické. Pořád to samé. Rohlíky, máslo, šunka, sýr, křupky a mléko. Pro děti skutečně pestrá strava.

Jednou jsme tam večeřeli - zvadlý salát a protože jsme si objednali 4 najednou, nebyli na to majitelé zřejmě připraveni a po hodině přípravy nám přišli říct, že na dvou nebude vajíčko (podotýkám, že ten salát stojí 140,- Kč). No hrůza...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení - v pokoji najdete 2 malé ručníky, 2 velké ručníky a 2 roličky nejlevnějšího toaleťáku, který Vám po dvou "velkých potřebách" dojde. Co se týče ručníků, ani jednou nám je nevyměnili a ani jednou nevynesli odpadkový koš (paráda, když jste tam týden).

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hned za penzionem je trať, na které každou chvíli jezdí vlak. Slyšíte vlak i signalizační zařízení - žádná hitparáda. Cyklostezku nenajdete, můžete jen po silnicích (které jsou povětšinou větší), nebo lesem a všude samé kopce. Ve vsi nic není - až na hospodu, ta je výborná (sice na pohled čtyřka bez větráku, ale parádně vařej :)). Minigiolfem myslí majitelé jednu asi 2 metry dlouhou dráhu s jednou dírkou - nic jiného tam není. Místem pro míčové hry myslí majitelé louku za penzionem, kde jsou dvě malé kovové branky, je tam jedno usmolené pískoviště, nebezpečná, opravdu prudká klouzačka a potrhaná trampolína. Gril na penzionem je špinavý, bez řádné péče a použít ho můžete pouze v případě, že si koupíte od majitelů uhlí...

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hrůza, děs, majitelé jsou divní patroni, neochotní, evidentně je provozování penzionu nebaví a podle toho to vypadá. Na to, že byste tam jeli se psem, rovnou zapomeňte, nebo budete mít problém s majitelem... Sem už nikdy víc, ani kdyby nám za to platili!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 20
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Králinda: Velké zklamání - 16. 8. 2014 22:40

S recenzí naprosto souhlasím ! ! ! - velké zklamání ! ! ! reagovat

Dvořka: Jedním slovem.... - 16. 8. 2014 23:31

TRAGÉDIE! S recenzí naprostý souhlas, takže pokud si někdo nechce zkazit dovolenou, doporučuji si vybrat jiný penzion! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání