Napsat recenzi

Rozčarování

Recenze hotelu Hotel Fontána *** (Česko - Jihočeský kraj - Frymburk)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 315x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Coby zcestovalí mladí lidé (nyní navíc s miminkem) jsme byli v naprostém šoku. Zde se zastavil čas před 30 - 40 lety. Jedním slovem katastrofa. Nechápali jsme vůbec, kde toto zařízení příšlo na hotel a ještě k tomu se 3*. Ubytovna by znělo lépe. Bohužel pro nás, kdejaký hostel v okolí byl proti tomuto zařízení luxusní.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Přehlídka starého oprýskaného nábytku. Nenašli pro manžele dokonce ani na pokoji dvě stejné postele (ani do výšky, ani do délky). Šílený nábytek, nepohodlné spaní, roztrhaná prostěradla i povlečení. S miminkem nás po opakovaném ujišťování dali do posledního patra jedné z chat, kam se šlo 3 patra po schodech! Na baĺkóně opadávala ve velkém omýtka, všude pavučiny, špinavé zdi. Nechápeme, že to při úklidu nezametli. Baterie do dálkového ovládání k TV jsme vyndali z hrací hračky pro naší malou půlroční dceru. Nebyly. Jediný světlý moment je koupelna, která jediná prošla rekonstrukcí a je slušná. Dokonce celý den NETEKLA VODA, nikdo se neomluvil, neupozornili ubytované, nedali ani cisternu, ani barely. Naprostá ignorace.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Závodní stravování. Nejlepší byla snídaně (sýr, šunka, tmavé i světlé pečivo, sladké pečivo, káva, "džus", mléko, párky, vajíčka na tvrdo, jogurt a müsli). Na večeři opět bufetové servírování, absoluní absence doplňování, jídlo stále scházelo, buď bylo maso a nebyla příloha nebo naopak. Ovoce přinesli v naprosto nedostatečném množství, na doplnění vyčkali jen ti nejotrlejší (půl a více hodiny), žádné cedulky, co vlastně že to je k jídlu (asi by bylo více vidět, že neustále něco není). Přestože k pultům s jídlem byl přístup z obou stran, z druhé strany vyháněla zaměstnankyně hotelu lidi, že jí překážejí při doplňování (to bylo vtipné, protože stále něco chybělo a skoro nedoplňovali). Opravdu šílenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Krytý bazén, kvůli kterému jsme si hotel vybrali, byl v hlavní sezóně (červenec) ledový. Personál nás poslal i s miminkem do přehrady Lipna, prý je teplejší. Paní prý beztak nemá zámečky k šatně, má jen jeden a ještě k tomu bez klíče. Když jsme si chtěli koupit na recepci suvenýry, recepční se omluvila, že nemá klíček od vitríny, kde byly vystaveny. Museli jsme přijít za dvě hodiny a k naší radosti klíček našla. Známky na pohledy prý došly. Situace ohledně zastavené dodávky vody naprosto katastrofální.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Není to zásluhou hotelu, Kolem Lipna je prostě všude krásně. A určitě při volbě jiného ubytování by byla skvělá spokojenost.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Tento komplex přežívá zřejmě díky tomu, že tam z nouze lidé jako na last minute (jako my) přijedou. Fotografie na webu zařízení neodpovídají, takže to předem neznalý člověk neodhalí. Je to pěkná lokalita, jak už bylo ale řečeno, ubytování je všude v okolí kvantum a to na mnohem lepší úrovni. Nedoporučujeme v žádném případě nikomu a nikdy se nevrátíme. Myslíme, že tento komplex je tak vhodný možná na školu v přírodě za pár korun.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 67 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání