Napsat recenzi

Hotel "Peklo"

Recenze hotelu Hotel Fontána *** (Česko - Jihočeský kraj - Frymburk)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 365x
Recenze se líbila: 358 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Myslím, že jsem zvyklá na ledacos, ale tohle je i zadarmo drahé. Prosím hodnotitele hotelů, seberte jim tři hvězdy, toto je na úrovni horší ubytovny.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Místo normálního pokoje jsme asi omylem dostali apartmán. Prvotní nadšení rychle vyprchalo.

Starý komunistický nábytek a budova (to nám ani tak nevadí),

roztrhaný gauč plný blonďatých vlasů,

vana bez sprchy,

všude pavučiny a černí pavouci,

nefunkční polovina zásuvek,

nefunkční televize,

nechutně flekatý koberec,

protékající záchod,

zima,

absence toaletního papíru,

lednička nedosáhla do zásuvky, museli jsme ji přenést,

válející se špinavé povlečení na chodbě budovy po celou dobu pobytu,

prach... (vše máme vyfocené).

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaně: Nedoplňování jídla, přišli jsme v 8,10 na snídaně od osmi a prakticky nic už nebylo. Místo džusu odporná levná asi Tescoštáva, jablečný džus byl voda, ze které trochu táhlo jablko.

Chtěli jsme si dát večeři, bylo nám řečeno, že když nemáme polopenzi, tak jsme bez šance, nic navíc pro nás kuchař dělat nebude. Prý možná druhý den něco bude, ale bez záruky. Hotel je osamocený komplex, naštěstí jste za deset minut chůze v Kovářově (doporučuji Axiom, luxusní jídlo i personál).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Recepční při příjezdu nebyla, prý odjela (bylo 15,30), čekali jsme 45 minut na ubytování, správce nám dával najevo, jak je šíleně unavený a nestíhá. Na dotaz, zda si můžeme dát alespoň pivo řekl, že nemá lidi a že bar nám neotevře, možná druhý den (to už jsme raději nezkoušeli). Při dotazu na bazén jsme se dozvěděli, že se bazén platí a my ho zaplacený nemáme, takže smůla (což jsme tedy nepochopili).

Servírka při snídani říkala za každou větou "ty vole" a "ty krávo", a že je to všechno "mazík".???

Nejsympatičtější byli ukrajinští dělníci pracující na údržbě.

Servírka z Axiomu říkala, že když se správce ptala, proč ve Fontáně nevaří a všichni chodí k nim, tak dostala odpověď, že se tam vaří, ale že hosti Fontány jsou dementi.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel to neovlivní, ale okolí je krásné.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Kdysi za komunismu to musel být pěkný komplex, kde to žilo. Nyní by snad bylo lepší, kdyby to zkrachovalo. Fotky a popis hotelu na internetových stránkách absolutně neodpovídají skutečnosti.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 67 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání