Napsat recenzi

Hrůza 2

Recenze hotelu Hotel Gold (Česko - Jihočeský kraj - Chotoviny)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2014
Přečteno: 386x
Recenze se líbila: 595 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byli jsme v restauraci na soukromé oslavě.

Naše zkušenost se podobá první recenzi která tady je. Neskutečné chování obsluhy, ani nás nepozdravili, jen se dovalila servírka a vyhrkla: co si dáte?! Bylo nás 12, bohužel to už asi je na obsluhu moc. Při donášení pití a poté i jídel se pokaždé ptali: "kdo měl tohle?? a kdo měl tohle??" to se mi ještě nestalo.. v luxusnější restauraci by podle mě měli vědět kdo si co objednal, nebo ne?

Ubytování  průměrně (2,3/5)

ubytování nemohu hodnotit

Strava a stravování  průměrně (1,3/5)

telecí řízek byl sice dobrý, ale vepřový!!! pstruh a losos byli..no... za ty peníze to byla hodně malá porce a bylo dost znát, že to nevaří moc často, nebylo to dobré..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

chování personálu bylo nekvalifikované až drzé. personál s kyselými obličeji bez jediné známky ochoty starat se slušně o hosty. Od restaurace na úrovni jsme očekávali personál na úrovni.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

krásné

Celkový dojem  průměrně (1/5)

celkově hotel je pěkný, ale obsluha mi totálně zkazila dojem! pan majitel by je měl vyslat na školení slušného chování k hostům a hned poté na školení v obsluhování hostů (např.by dle mého názoru obsluha měla vědět kdo si u stolu objednal jaké jídlo)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jelínková Pavlína : Děkujeme - 10. 9. 2023 16:51

Dobrý den, nedá mi nenapsat. Dnes jsme se vrátili z wellness pobytu ve Vašem hotelu. Myslím, že pokud někdo odvádí skvělé svoji práci, je nutné ho pochválit. A tak chci učinit já Vám. Hotel je nádherný, skvěle situovaný, čistý, uklizený. Personál neskutečně milý, pozorný, ochotný a obětavý, jídlo výborné, jak na oko, tak chuťově. Mnohokrát děkujeme za péči a vstřícný a milý přístup, víkend jsme si moc užili. Přejeme Vám spoustu spokojených klientů jako jsme byli my. Ale to je pouze Vaše zásluha a profesionalita. Díky moc. Pavlína Jelínková a Karel Blažek reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání