Napsat recenzi

hotel Swing Černá v Pošumaví

Recenze hotelu Hotel Swing *** (Česko - Jihočeský kraj - Černá v Pošumaví)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 207x
Recenze se líbila: 466 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel vypadá na 1. pohled jako obyčejný horský penzion, uvnitř jako ubytovna. Okolí nádherné a klid.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Nečistota, prach, pavučiny, ve kterých byly mouchy a havěti, takže se nedaly přehlédnout. Sprcha rozbitá, klika vypadlá, i když koupelny nové.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Odpovídá spíše bufetové stravě, kolikrát i jako pro zvířátka ( staré rohliky)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení když už je, tak rozbité

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Krásné

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hotel neodpovídá slovu "hotel". A jak tu lidé píší skvělá strava a čistota, nechtěla bych vidět, jak uklizejí a vaří doma.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 50
z 70 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Graziella Mlýnková: Užili jsme si dovolenou... - 11. 9. 2016 23:29

V měsíci květnu 2016 jsem si objednala v hotelu Swing dovolenou na září jako dárek k manželovým 75-ti nám. Když se blížil den odjezdu začala jsem pročítat recenze na zmíněný hotel. Přiznám se, že jsem odjížděla se smíšenými pocity, ale pročetla jsem si předem na internetu vše, co se týkalo hotelu Swing. Takže jsem jela téměř připravena na to, že nejedu do hotelu PUPP. Přijeli jsme autem, takže jsme věděli dopředu, že hotel je v rekreační oblasti v nádherné krajině, kam se musí dopravit i chataři po vlastní ose. Měli jsme domluvené s p. recepční, že s sebou vezmeme i domácího mazlíčka. Nenastal žádný problém. Hotel se nám na první pohled zdál starší, ale apartmá ( byli jsme 3+pes) bylo nad očekávání krásné. Nově rekonstruované apartmá, koupelna luxusní. Všude čisto a esteticky upraveno. Protože balkony nebyly v novotě, měla jsem sama zájem se zeptat vedení hotelu jak počítají do budoucna s dalšími opravami. Vše mají dobře rozplánované a hotel postupně bude zvyšovat ubytovací úroveň. Co se týče přijetí, základních informací a pokynů k chodu hotelu i s doporučením eventuálních výletů bylo vše na úrovni bez připomínek z naší strany Stravování naprosto BEZ CHYBY. Bohaté snídaně, výběr ze dvou večeří, polévka i dezert - vše velmi chutné,porce dostačující a obsluha blesková. Předposlední negativní recenze na hotel Swing (od paní Lenky ) mě proto velmi překvapila, protože dle termínu dovolené jsme v hotelu byli společně. Nesouhlasím s jejím vyjádřením, protože to není objektivní posouzení.. Pravdou je, že se může každý svobodně vyjádřit. To nikdo paní Lence neupírá, ale měla by sama zvážit, zda neubližuje lidem, kteří se snaží ze všech sil udržet hotel Swing pro další návštěvníky a zajistit jim požadovaný servis. Prach a ne (prah jak píše paní Lenka) nebyl ani v pokoji, ani na chodbách a ani v jídelně. Bohužel hotel nemá zvláštní místnost, která by se dala využít jako kuřárna. Na stav o kouření v budově je každý host upozorněn na viditelném místě. Je velmi potěšitelné, že jídelny jsou nekuřácké. My, jako rodina, jsme si dovolenou plně užili, byli jsme velmi spokojeni a i když nám zrovna počasí moc nepřálo, využili jsme svého pobytu v jížních Čechách a pokochali jsme se krásami naší přírody a české historie. A je na co se podívat. Za celou rodinu bych veřejně chtěla poděkovat všem zaměstnancům hotelu Swing za příjemnou dovolenou a s určitostí dnes vím, že se na tato místa pojedeme ještě podívat. Držím palce a přeji, aby jste měli méně návštěvníků, kteří se na svět dívají jen z té negativní stránky. Opravdu ze srdce vám to přeji a bud se těšit na další shledání. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Jihočeský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání