Napsat recenzi

Pěkný 4* hotel v centru historického města Písek

Recenze hotelu hotel Biograf (Česko - Písek)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: květen 2016
Přečteno: 94x
Recenze se líbila: 208 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Kvalitní hotel s příjemným personálem a excelentní restaurací.

Ubytování 

Hotel nabízí ubytování ve 2 budovách, které jsou propojeny. Náš pokoj byl v novější části. Byl poměrně malý ale útulný, nábytek moderní, postele pohodlné, koupelna pěkná, úklid v pořádku. Jen opravy závad váznou. Měli jsme nefunkční automatické zamykání dveří (na kartu), dále nepoužitelný trezor (byl uzavřený) a během našeho pobytu opraveno nebylo.

Strava a stravování 

Restaurace, která je v hotelu, je samostatnou firmou, tak se zde nedá útrata psát tzv. na pokoj. To je ale jediné mínus. Jinak vše výborné. Pan číšník, krátkovlasá slečna servírka a hlavně to jídlo! Bohaté snídaně, co nenajdete na švédských stolech můžete si doobjednat - palačinky, amolety, kaše... Večeře - úžasná moderní gastronomie.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vše je o lidech. Denní recepční jsme zažily 2, obě milé příjemné. První (starší z nich) sama od sebe ale nepodala vůbec žádné informace (pouze číslo pokoje), vše ostatní až na dotaz.

Taktéž v restauraci se přístup pana číšníka a krátkovlasé slečny servírky - pozorní milí ale nevtíraví - nedá srovnat s přístupem dlouhovlasé slečny. Nejvíce jsme rozdíly pocítili v masérech. Paní masérka na první (dopředu objednanou)masáž vůbec nedorazila, při druhé náhradní se neomluvila ani nám svoji neúčast nekompenzovala. Provedení masáže podprůměrné. Při druhé masáži jsme měli pána maséra a byl vynikající.

V hotelu je k dispozici sauna, v objednaném čase ji máte sami pro sebe, výborné.

Okolí hotelu 

Písek je krásné město, v okolí navíc spousta možností - Tábor, Zvíkov, Orlík nad Vltavou. V rámci našeho pobytového balíčku jsme měli posezení a večeři ve středověké krčmě (i s programem) a můžu vřele doporučit. Nezapomenutelný, nevšední zážitek.

Celkový dojem 

Celkově jsme byli spokojeni. Personál milý, příjemný, pokoj a čistota v pořádku. Jen pozor, pokud máte slabý spánek. Hotel leží naproti kostela, zvon odbíjí každou čtvrthodinu a to i v noci. Já se bohužel nevyspala (manželovi to nevadilo).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Ilona: Katastrofa - 25. 9. 2021 22:37

Procestovala jsem opravdu hodně hotelů v desítkách různých zemí, e tohle jsem opravdu nikde nezažila. Ubytovali nás s dítětem v pokoji, který je možno propojit s vedlejším pokojem, avšak absolutně netěsnícími dveřmi, takže jde slyšet každé slovo tak, jako by to bylo v našem místnosti. Bohužel nejen slovo. Rezervace sice byla pozdní, ale tohle nic nemění na tom, že v tomto stavu by pokoj neměl být nabízen. Nejen, že se nevyspíme my, ale bohužel nám vedlejší souložící pár budí syna. reagovat
Přidat komentář

Česko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání