Napsat recenzi

Už nikdy více

Recenze hotelu El Mar Hotel *** (Černá Hora - Bar - Utjeha)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 859x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do této destinace ani do tohoto hotelu už bych za ty peníze vícekrát nejela. Hotel nic moc, light all inclusive znamená plná penze s tím, že k obědu a k večeři dostanete 2 dcl piva nalité z pet lahve a děti si mohou nalít vodu nebo přeslazenou žlutou nebo červenou vodu se sirupem. Během dne si musíte vše kupovat. Večeře je sice formou "švédských stolů", ale na výběr jsou pouze dvě jídla a jedna příloha, ovoce žádné, zelenina ubohá a každý den pouze jeden druh zákusku. Pláž žádná, jen krátké skalnaté pobřeží, na nejbližší písečnou pláž do Ulcinju (cca 10km) vozí majitel hotelu mikrobusem za 7 Eur pro jednoho, což se čtyřčlenné rodině docela prodraží. Delegátka, starší paní, má zřejmě v popisu práce pouze vytahat z klientů co nejvíce peněz, takže vám od začátku neustále nutí výlety a odvozy mikrobusem za drahé peníze, taxi ani motorku nebo auto vám neobstará a začne být dost nepříjemná jen když se na to zeptáte. Ve vesnici, kde se hotel nachází, není vůbec nic, jste úplně odříznutí od světa a závislí pouze na tom, co vám obstará delegátka a ta si je toho patřičně vědoma. Celkový dojem z dovolené je spousta utracených peněz za dosti ubohé služby.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Výhled na moře, za který jsme si připlatili, je pouze průzor mezi domy, hotel se totiž u moře nenachází.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Recepce nefunguje, žádné služby neposkytuje.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž není, moře místy špinavé.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Večer se nedá jít vůbec nikam.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Za poskytnuté služby hodně předražená dovolená.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 52 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání