Napsat recenzi

Za nás dobrý :)

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 301x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeli jsme společně s přítelkyní na naší 1. dovolenou u moře a Černá Hora je finančně dostupná i pro mladé lidi. Po zakoupení zájezdu jsme si četli recenze ze kterých mi šel mráz po zádech a měl jsem sto chutí zájezd vrátit. Nicméně jsme jeli a to s tím nejhorším možným očekáváním . Po příjezdu na místo a následném ubytování nám spadl kánem ze srdce a prožili jsme příjemnou dovolenou na sluníčku a u moře.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Hotel sice starý, ale ze strany vedení hotelu a personálu snaha jej udržovat v čistotě. Na pokoji je vše co potřebujete a v našem případě bylo všechno funkční, čisté a nebylo třeba nic řešit. Koupelny po rekonstrukci.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava byla podle mě většinou na podobném principu, ale snaha o různorodost tam byla. Nicméně když jsem něco ochutnal tak jsem byl mile překvapen jak je to chutné . Hlady zde určitě neumřete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení není nic závratného, ale co člověk potřebuje tam najde. Každý den probíhá uklid pokoje, včetně výměny ručníků a co 3 dny výměna ložního prádla. Personál se chová ke každému individuálně a hlavně bych řekl, že záleží z jaké jste země, konkrétně Čechy moc nemusí, ale vůbec se jim nedivím, když jim Češi rozkrádají kávové lžičky, skleničky a jídla ze snídaně si rvou do igelitky před očima všech ... Nicméně všichni slušní a úslužní.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře teplé a čísté. Písek na pláži je úžasný. Akorát je škoda, když vidíte jak pláže vedlejších hotelů rovnají a uklízejí denně a na té vaší se uklízí a rovná zrovna když se někomu zachce. Nicméně i tam si člověk příjde na své když přihmouří oko .

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolý hotelu bylo pěkné a uklizené. Překypuje zelení a květinami, ale za branami komplexu už to není žádná sláva. Prostě když člověk vyrazí ven je se třeba nad některé věci podvznést.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Jsem hrozně rád, že jsme se zde mohli podívat a prožít tady letošní dovolenou. Za rozumné peníze vypadnete z ČR do jiného světa. Černá Hora obecně velice nádherná země se spoustou přírodních krás a historií, zéjména město Kotor, které určitě stojí za návštěvu. Záleží co člověk od této destinace očekává. Já čekal to nejhorší a nakonec jsem byl překvapen a spokojen. A určitě doporučuju všem kdo nemá peněz na rozdávání, ale chce k moři s písečnou pláží. Za nás tedy dobrý. A třeba bych se tady klidně po pár letech i vrátil :) Já říkám : jakou si tu dovolenou člověk udělá takovou jí má. A pokud tady někteří chcou brečet celý týden nad tím, že jim nesvítila žárovka na pokoji tak ať nejezdí nikam.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 64
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání