Napsat recenzi

Klid na ostrově.

Recenze hotelu Ada Bojana FKK Naturist Village Resort ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 846x
Recenze se líbila: 487 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Cesta tam, Bosna. Cesta tam, Bosna.
  • Cesta tam, Bosna, trochu adrenalin na rekonstruované a rozšiřované silnici. Cesta tam, Bosna, trochu adrenalin na rekonstruované a rozšiřované silnici.
  • Cesta tam, most na hranici Bosna - Černá Hora, ten je snad z války. :-) Cesta tam, most na hranici Bosna - Černá Hora, ten je snad z války. :-)
  • Cesta tam, Černá Hora, pohled z hráze přehrady do kaňonu řeky Piva. Cesta tam, Černá Hora, pohled z hráze přehrady do kaňonu řeky Piva.
  • Cesta tam, Černá Hora, hráz přehrady. Cesta tam, Černá Hora, hráz přehrady.
  • Pohled z balkónu směrem k pláži. Pohled z balkónu směrem k pláži.
  • Východ Slunce na pláži. Východ Slunce na pláži.
  • Východ Slunce a Měsíc pomalu zapadá. Východ Slunce a Měsíc pomalu zapadá.
  • Ulcinj, staré město. Ulcinj, staré město.
  • Ulcinj, staré město. Ulcinj, staré město.
  • Ulcinj, staré město. Ulcinj, staré město.
  • Cesta domů, Boka Kotorská. Cesta domů, Boka Kotorská.
  • Cesta domů, Kotor, pevnost. Cesta domů, Kotor, pevnost.
  • Cesta domů, Dubrovnik. Cesta domů, Dubrovnik.
  • Cesta domů, Mostar. Cesta domů, Mostar.
  • Cesta domů, Mostar. Cesta domů, Mostar.
  • Cesta domů, Mostar. Cesta domů, Mostar.

Věděli jsme, kam jedeme. Takže žádné překvapení se nekonalo. Tedy až na to, že voda z kohoutku netekla pitná a nedaly se v ní ani vyčistit zuby (měla divnou pachuť).

Večer dost komárů, takže je potřeba repelent a na pokoj nějaký Raid do zásuvky.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Žádný luxus. Postupně obměňují nábytek. Ale na přespání naprosto dostačující. Klima fungovala včetně timeru. Jen sprcha by mohla mít zástěnu a na balkoně by se hodilo něco na usušení ručníků (případně pro nenudisty i plavek) - řešili jsme to provizorní šňůrou, ale není to ono. K pláži jsme to měli cca 100 metrů, bydleli jsme naproti recepce.

Na pokoji byly pouze dvě elektrické zásuvky, v jedné byla televize a v druhé lednice. Další zásuvka byla v koupelně, ale fungovala jen při rozsvíceném světle (takže jste zapomněli, zhasli a nenabili si ani telefon).

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Výběr sice poněkud chudší, ráno žádné sladké pečivo, v poledne i večer polévka (do které se občas použilo to, co se nesnědlo - jednou kuřecí maso, podruhé omáčka na špagety, ale oboje bylo k jídlu). Na oběd výběr ze dvou jídel, k večeři ze tří až čtyř. Malý výběr ovoce (denně meloun, občas banán, pomeranč nebo jablko), ze zeleniny rajčata, okurky (občas hořké, po stížnosti se to zlepšilo), zelný salát. Zmrzlina jednou za celý týden, stejně tak (u moře docela s podivem) ryba. Celkově ale kuchyně chutná, nestěžujeme si.

K pití káva jen ráno, v pledne a večer sklenička piva nebo vína a jinak nealko. Vzhledem k tomu, že voda z vodovodu byla nepitná, mohl hotel dávat balenou vodu. Tu jsme museli koupit. Sice 1,5 E za 5 litrů vody není extra částka, ale principiálně je to špatně.

Přes zákaz vynášení jídla někteří balili jídla ssebou do tašek apod. Na druhou stranu, neměl jsem problém si vzít ráno kávu, vypít ji na terase a pak vrátit šálek - nikdo mi za to něřekl ani slovo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vcelku bez problému, denně úklid, v průměru obden výměna ručníků (někdy denně). Personál vcelku ochotný, ale nemuseli jsme řešit žádný problém (a chybějící úchytky u zásuvek nočních stolků jsme neřešili - nestihli je asi přimontovat a byly uložené v zásuvkách). Jen v popisu zájezdu byla wifi zdarma, realita byla jednodenní voucher za jedno Euro (fungující 12 - 14 hodin).

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Nádhera. Moře teplé, ráno klidné, odpoledne vítr a vlny. Moře hodně mělké, při odlivu to moc na plavání nebylo (voda místy do půlky stehen), ale ten naprostý klid. Pláž z tmavého písku (pozor, pálí, už před poledne jsou vhodné plážové boty), uklizená. Lehátek i slunečníků dost (6 Eur na den), nebyl problém si lehnout na vlastní deku (ale málo stínu). Plavčík opravdu vykazoval lidi v plavkách z nudistické pláže, ale pouze ty, kteří zjevně jen procházeli, nebo přišli na čumendu. Nestalo se nám, že bychom přišli na pláž a během přípravy lehátek se nás snažil vyhnat, a to jsme přišli vždycky s nějakým hadříkem na sobě (nějak nám nepřišlo vhodné pohybovat se po komplexu kolem recepce nazí).

Na pláži bar s poněkud vyššími cenami, byli jsme tam jednou na kávu.

Na "textilní" pláž jsme nechodili, tak nemůžu soudit. Ale zdálky se zdálo, že je dost plnější.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Restaurace kolem řeky Bojana, dá se projít i po ostrově, případně po pláži. Výlety jsme neřešili (jen jednou Ulcinj, projít staré město a koupit pohlednice), protože jsme jeli autem a cesta tam i zpět byla jeden velký krásný výlet přes nádhernou přírodu (a také noční Mostar).

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Spokojenost a relax za mírně vyšší cenu, v rámci AI mohl být aspoň nealko bar na pláži. Ale dovolená se nám líbila, hlavně klid a pohoda.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 82 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání