Napsat recenzi

ADA BOJANA - červenec 2015

Recenze hotelu Ada Bojana FKK Naturist Village Resort ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 944x
Recenze se líbila: 405 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Zaskočilo nás, že nám 14 dní před odletem ****** přesunul odlet z důrazně požadovaných Pardubic do Brna. Když jsme chtěli zájezd zrušit, nakonec nás přesunul v čase o 3 týdny dopředu a z Pardubic jsme letěli. Pokud to půjde, ráda se do Ady Bojany vrátím, na případné komplikace budu ale připravená.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ucházející. Klimatizace fungovala, tedy pokud šel proud, což byl častý problém. S tím souvisela absence vody k mytí a na WC, což přinášelo komplikace a rozladění. Nábytek starý, ale to nebylo důležité. Trochu nepříjemné bylo špatné spádování dlaždic v koupelně, takže jsme u umývadla neustále stáli v kaluži vody, kterou jsme i při velké opatrnosti rozstříkali při sprchování.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídla dostatek a dostatečný výběr. Téměř denně výborné melouny a zralá aromatická rajčata. Sklenka vína nebo piva po obědě a večeři při pobytu all inclusive light byla dostatečná. Jen bych ocenila místo broskvových kompotů více čerstvého ovoce, kterého byly v okolí plné stánky, dále více ryb a národních pokrmů. Ryba byla jen 1x.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál příjemný, snaživý. Výměna ručníků od den, ložní prádlo bylo na celý týden, taktéž ubrusy v jídelně, i když byly potřísněné. Delegát Martin se velice snažil, při výletech do okolí nám dělal spolehlivého průvodce. Výlet malou motorovou lodí kolem ostrova se nám pro svou časovou nenáročnost moc líbil. Jinak ovšem kulturní vyžití téměř nulové a do "civilizace" daleko.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž čistá, slunečníky a lehátka za poplatek 6 Euro denně k dispozici, moře čisté a teplé. Jen nás nikdo nevaroval, že se v písku u břehu mohou vyskytovat ryby s jedovatými ostny a že je třeba okamžitě po bodnutí nohu zahřát, aby se jedová bílkovina rozpadla. Neinformovanost nám způsobila dlouho trvající bolest. Cenili jsme si dozoru plavčíka nad nudistickou pláží, kdy mu neunikl nikdo byť s kouskem textilu na sobě. Ovšem někdy bylo toto hlídání poněkud hysterické, když si nudista na pár minut oblékl trenky, aby si došel třeba na kafe a kapse ukryl peněženku.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V bezprostředním okolí komplexu pořádek, pár kroků mimo byla divoká trnitá vegetace a odpadky.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Doporučuji lidem, kteří nehledají místa, kde to celý den "žije", ale spíš klid, odpočinek, slunce a čistou mořskou vodu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 82 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jarka: Jedovaté ryby - 29. 7. 2015 19:19

Na Bojaně jsem byla 6 let po sobě, ale ty jedovaté ryby jsem nikdy neviděla. To není zpochybňování, ale zájem o to jak vypadají, abych se jim mohla vyhnout neboť na Bojanu poletím příště zase. Je to pro mne ráj. Z veškeré havěti jsem zatím viděla jen hada, medúzu a želvičku, a to vše pouze jedenkrát reagovat

Věra: Re: Jedovaté ryby - 1. 8. 2015 19:16

Ty rybky jsme vlastně moc neviděli. kamarádka do "čehosi" v písku kopla, ucítila bolest, jako kdyby se řízla, ono se to mrsklo a bylo to pryč. Prý tak 20 - 30 cm, tmavé. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání