Napsat recenzi

Už nikdy

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 370x
Recenze se líbila: 398 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

V uvedeném "hotelu" (a troufám si říct, že slovo "hotel" by se právě mohlo docela oprávněně urazit) jsem se svou 16letou dcerou pobyla 7 nocí. Nepatřím mezi nikterak náročné klienty, ale sem opravdu nikdy. Nejen, že bych nedoporučila kamarádům a známým, ale i s neznámými, či dokonce s nepřáteli bych měla soucit.Už cestou z letiště nás delegát informoval, že vybavení hotelu je skromné a starší,ale všude čisto. Skromné?Skříně zavírající se na ohnuté hřebíky s pachem zatuchliny zůstaly po celou dobu prázdné, věci v kufrech na zemi. Plíseň a lehce odpadávající omítka na zdi sousedící s koupelnou, dveře na balkon - nedoléhající, zavírání opět asi osvědčené - ohnutý hřebík - pro jistotu dva. Nicméně, dveře nedoléhaly, takže provoz klimatizace musel vyjít vskutku na slušný obnos. Balkon se dvěma křesílky tak ze 70.let - kovové, proplétané silnou bužírkou a neuvěřitelně špinavé. Ze dvou šuplíků nočního stolku jsem neměla odvahu ani vyzkoušet,jestli fungují, stolek už mě tak prosil,at na něj nesahám,jinak že se rozpadne.Stará přenosná televize - chtěly jsme se večer podívat na olympiádu..sem tam jsme patrně trefily její dobrou náladu, fungovala.Stejně jako malá lednička a klimatizace. Koupelna slušná, měly jsme štěstí - u nás žádný pach z odpadu jako u sousedů. Wifi, jak už psali mnozí přede mnou - za 1€ na 18 hodin provozu-na jedno zařízení.Máte-li dvě děti, případně chcete i vy sami využít tuto službu, kupte rovnou kartičky dvě. Na recepci zároven můžete koupit "poukaz" na plážový set - pokud koupíte na pláži, ke 4€ přidejte ještě jedno. Ale pozor-že jste si na recepci zaplatili lehátka ještě neznamená, že je budete mít. Po pláži chodí pracovníci ve žlutých tričkách-těm odevzdáváte svůj "poukaz", on si zapíše číslo patrně slunečníku a máte vyhráno. Pokud jste si ho ovšem obsadili už ráno. Jestli jdete s představou-mám kupon, tedy lehátka, přijdete třeba kolem 10hod, všude je zaručeně plno. Že jste si zaplatili?No dobrá, ukáže vám onen dobrý muž - tááámhle, asi kilometr tímto směrem nějaké volné lehátko bude.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Hotel tvoří tři budovy-jeden využívá CK pro pobyt dětí (něco jako Mořský koník VZP), zároven s nimi bydlí i někteří turisté.Další dva bloky jsou shodné, v jednom i hotelový bar.Poslední budova je megalomanská stavba tak ze 70.let - příkré schodiště a jídelna srovnatelná s jídelnou větší základní školy. Že jste v krásném parku? Kdo zná Chorvatsko a jejich háje především s borovicemi, sem tam oleandr...je doma a umí si představit, kam jede. Před vstupem na pláž hájek plný aut především místních, kteří si tam pořádají piknik - kdybyste si chtěli někdy zahrát ping-pong na jednom ze tří kamenných stolů, máte smůlu, na každém z nich polehávají až tři místní rekreanti. U jedné z uliček na pláž nechutný "domek" s patrně snad temperou psaným výrazným písmem WC (umělecké ztvárnění by zasloužilo bližší popis) - za jedno použití vyžadují 0,5€... neměla bych odvahu ani dveří se dotknout.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Říkala jsem si light all inclusive- už několikrát jsme zažily v Řecku, na ostrovech..super, nemusím řešit především pití..To jsem si myslela já. K snídani, pokud nepijete kávu nebo čaj-tedy teplý nápoj, pak máte k dispozici vodu z kohoutku s nějakým sirupem..Na kávu vystojíte frontu, většinou mezitím dojdou hrnečky, podle ostřílených rekreantů před vámi už zkušeně beret kávu do všudypřítomných plastových kelímků. Do těch se totiž dává cokoli.Snídaně-skutečně švédský stůl, nabídka bezva až na ubohé zastoupení zeleniny, ovoce vůbec. Oběd a večeře..kdo z vás má chut v nějakých 32C na teplá hutná jídla, at si jede pochutnat. Rajská s masovými kuličkami a bramborovou kaší, játra v několika podobách, tuhý řízek...dá se říct,že jídla dobře ochucená, maso většinou tuhé, jestli bylo jeden den vepřové - druhý den zaručeně mletý vepřový řízek, totéž hovězí. Čekáte-li ovoce, meloun nebo v zemi žijící z oliv olivy..přiberte eura a kupte si.Když bychom po večeři čekaly, až si číšník vzpomene, dostaly bychom možná to jablko. A dostatek tekutin k servírovaným jídlům? V plastových kelímcích deci piva nebo vína - všechno teplé, asi abychom se nenastydly a jen jednou. Nemyslete si, že si berete nebo čepujete sami.Číšníci s vozíčky se jednou zeptají, možná i přivezou, podruhé už ne. Na druhou stranu, kdo by taky měl ještě chut. Takže..co vám zbude jiného, než místní restaurace a obchůdky. A nakupujete a nakupujete. Chcete nějaký salát?Ke každému jídlo nakrájené oschlé zelí a přes to plátek rajčete. Jeden. To je salát. Bez jakéhokoli ochucení. Vskutku dobrůtka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení jsem popsala, uklízečky obcházely pokoje každý den, snažily se. S úrovní ubytování neudělá nic sebelépe vydrhnuté umyvadlo, pokud tedy nějaké drhnutí ještě vydrží. Recepční podle nálady - někteří mají problém domluvit se i anglicky, nejlépe dopadnete s ruštinou. Angličtinu v podstatě téměř vůbec nikde nečekejte, pokud personál netvoří někdo z mladších patrně brigádníků.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž krásná..ale neuvěřitelný nepořádek..Doporučuje-li CK a katalogy - zahrňte se léčivým pískem této pláže..bezva..Ovšem nejdřív z něj vyhrabejte plastové obaly, sáčky od čehokoli,použité plenky, vršky, apod. A pak si na sebe s požitkem nahrňte vrstvu léčivého písku protkaného neuvěřitelným množstvím vajglů. Moře chladnější, jestli čekáte, že si v něm zaplavete, nečekejte. Celý prostor ohraničený bojkami skýtá vodu sahající max do pasu . Za bojkami je veselý provoz skutru a motorových člunů. Bazén není-jedině vnitřní v hotelu Olympic,ale vzhledem k tomu,že nejste jejich hostem, až tak rádi vás tam nepustí. A..nevím,jak vy,ale ve 32C do proskleného bazénu,kde je teplota vzduchu tak 50C..nemusím.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Neuvěřitelný nepořádek, i když personál se sem tam snaží a to nejhorší vysbírá. Jinak v dosahu jedna kratší ulička s hospůdkami a klasickými balkánskými Markety, jedna rybárna (Antic - skvělé ryby, salát, ovšem večeře pro dva..nikterak náročná - kolem 30€, pizza v rozsahu 8-15€). Večerní život..pro malé děti něco jako pout, jinak nic.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Říká se, že každá zkušenost něco stojí. Tady bych řekla, že je školné příliš vysoké, nechtějte vědět, kolik mně tato roztomilůstka stála.

Nikdy, nikdy...ani nádherná Boka Kotorská nespraví celkové obrovské zklamání.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana D.: Naprostý souhlas. - 24. 8. 2016 12:36

Naprosto souhlasím s Vaší recenzí. Popsala jste věrohodně , bylo to na 100 % , jak píšete. Musí se každý přesvědčit. Nechápu kladné recenze na služby a hlavně stravování v tomto hotelu :.. reagovat

Hanka: Re: Naprostý souhlas. - 24. 8. 2016 12:47

Jsme na tom naprosto stejně - nejen patrně díky shodným jménům. Nechápu nadpisy s pohodovou dovolenou, pobavila mě paní,která píše, že "je to tam takové přírodní"..souhlasím naprosto, jen to neberu jako klad. Horší dovolenou a za takové peníze neznám a doufám,že už nikdy nepoznám. Přeji Vám krásné dny a pokud se někde potkáme, myslím, že v uvedeném hotelu to nebude. reagovat

Romča: a já si dovolím nesouhlasit :-) - 24. 8. 2016 18:47

My za tuto dovolenou dali 8tisíc s polopenzí/osobu letecky,tudíž jsme žádný luxus neočekávali,za takový peníz se nikam k moři nedostanete letadlem. Byli jsme moc spokojeni,jeli jsme hlavně k moři a to bylo super reagovat

Hanka: Re: a já si dovolím nesouhlasit :-) - 24. 8. 2016 19:58

Ani za tuto sumu a s předpokladem polopenze ne. Já, pokud jedu k moři, miluji možnost si v něm zaplavat a ne pouze chodit v davu lidí. Nicméně, každý máme své nároky a právo na svůj názor. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání