Napsat recenzi

Retro zájezd – návrat do minulosti - zájezd ROH

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 503x
Recenze se líbila: 251 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 1

Zájezd do hotelu (respektive ubytovny) Olympic s cestovní kanceláří Ko****r nedoporučuji rozhodně nikomu cca pod 60 let a zároveň nikomu, kdo je zvyklý alespoň na trošku lepší dovolené.

Souhrn – nejhorší zájezd v životě za cca 50 000 Kč na týden pro dva (36 000 Kč cestovce a 500 Euro útrata, aby se člověk nezbláznil). V hotelu a okolí se nedá být, takže i když máte all-inclusive, živíte se a trávíte čas jinde… Poměr cena kvalita absolutně neodpovídá. Koupit to na booking.com za 240 Euro na týden pro dva, jak se ceny v tomto termínu pohybovaly, neřeknu ani půl slova. Za 36 000 Kč si akorát připadám okradená cestovkou. Nakonec jsme to ale brali s humorem jako retro výlet pro pobavení, protože jinak by to člověk nepřežil. Byli i lidé, co hned po příjezdu do ubytovny chtěli odjet.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Nic tak hrozného jsem nezažila ani na dětském táboře před 20 lety. Ve 2 jsme dostali třílůžkový pokoj. To je sice prima, ale rozhodně ne, když pak vznikne jen malá ulička, kterou se dá projít na balkon (s 50 kg byl problém projít - jak by tam fungovali 2 muži, netuším). Na druhou stranu měla třetí postel velkou výhodu – bylo kam dát oblečení a ostatní věci. Do skříně se nic dát nedalo, jelikož se z ní linul děsný zápach, byla plesnivá a ještě k tomu nešla zavřít. Sprchový kout nešel dovírat, vypadly šrouby u dolních kolejnic a celý týden se válely ve sprchovací vaničce (uklízečka to tak prostě nechávala). Na úklid si ale jinak nemůžeme stěžovat – každý den nové ručníky, vysáto, ustláno, dostatek toaletního papíru. Větrák v koupelně spíš hučel, než větral – po 15 minutách v koupelně bylo nutné vzít si prášek na bolení hlavy z toho šíleného hluku. I když na druhou stranu, když byl puštěný, neslyšel člověk aspoň co se děje okolo. V hotelu je slyšet úplně vše – víte, který soused chrápe a prdí, kdy se kdo sprchuje, kdo kdy chodí na snídani. Pokud si jedete na dovolenou odpočinout a nechcete vstávat dřív, než do práce, nejezděte sem - starší nespavci vstávají nejpozději v 6:00 a poté už se nevyspíte bez špuntů do uší. Polovina hotelu byla z Ruska, polovina z ČR.

Zábava

Třikrát za týden je Šlágr koncert – co to je, jsme zjistili až tam. Vůbec nechápu, jak tohle mohla lidem okolo 30 let prodat paní na pobočce (už chápu její větu, doufám, že mě nebudete proklínat). Jedná se o živou „hudbu“, při které skupina „tančících“ lidí v důchodovém věku poskakuje na písničku „Chytila jsem na pasece motýla“ apod. Chyběli tam už jen Eva a Vašek a prodejci hrnců. Pokud nemáte koupenou vstupenku za 350 korun na osobu, nemůžete si ani sednout na terasu u baru, kde tato šílenost probíhá. To je velký problém, protože si v hotelu nikde jinde venku na drink nesednete.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo je zde jako hodně slabá závodní jídelna. Pořád to stejné do kola – jeden druh polívky, jídla jsou na výběr tak 2-3, ale stále stejné. Ze zeleniny okurka bez chuti, zelí, když máte štěstí, je i rajče – o zálivce na salát si člověk může nechat zdát. Ovoce jsme měli za celý pobyt 3x (ale pozor, jen jeden kousek, jinak Vás ostatní ukamenují. Pokud je někdo vegetarián, tak tu umře hlady. Nejvtipnější na tom je, že si první den musíte vybrat místo u stolu a tam sedíte celý pobyt. Stoly jsou pro 4 - pokud jedete ve dvou, bude vám přidělen ještě někdo další – to jsem ještě nikde nikdy nezažila. Žádné soukromí tedy u jídla nehrozí. Pokud si sednete jinam, turista v důchodovém věku vás vyhodí, že je to jeho místo. K pití je voda, pivo, nepitelné víno a nějaká sladká limonáda, která se nedá ani polknout. „Káva“ je práškový hnus z automatu, který nemá s kávou nic společného. Pokud ale vyjdete z areálu hotelu na levou stranu, je pár fajn restaurací a kaváren, kde se vždy dobře najíte a napijete. Ceny tam nejsou vysoké (Káva za 1 Euro, kopeček zmrzliny 50 centů, velké pilo okolo 2 Euro). Zároveň v obchodě také za normální ceny nakoupíte ovoce, jogurty, pečivo, pití.

All-inclusive – připlatili jsme si za all-inclusive, abychom si mohli v klidu dát něco k pití a pořád s sebou netahat peněženky. All-in funguje jen v plážovém baru, což jsme na začátku věděli. To že tam ale budete muset chodit k jednomu stolečku pro pití do tenkého plastového kelímku a na výběr je zase jen ta šílená limonáda, nepitelné víno a pivo z petky, tak se to opravdu vyplatí. To jsme využili jednou a pak jsme raději chodili pro pití za peníze. Nehledě na to, že se silou větru se Vám kelímek převrhne, když máte pod polovinu nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál hotelu milý a ochotný. Na nikoho si nemohu stěžovat, ve všem vyšli vstříc. V těch podmínkách co mají k dispozici, udělali maximum. Ono i uvařit tu závodní jídelnu v tom počtu a s tím vybavením v kuchyni musí být umění. Číšníci v baru i restauraci také úplně v pohodě. Recepční jsou ok. Domluvíte se spíš česky, než anglicky a německy – nikdo moc neumí.

Delegátka Marie je úplně perfektní, vždy nám vyšla vstříc, dostali jsme veškeré informace. Byla opravdu milá a je nám jí líto, že tam musí být až do září. Marii tímto moc děkuji.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Na pláži jsme byli dvakrát. Neuvěřitelně tam fouká, takže to chce klapky na oči a něco přes uši, jinak máte písek všude. Moře máte při troše štěstí u bójek po kolena (ne jen po kotníky se 160 cm), takže kdo si chce zaplavat, nemá šanci. Je to tak si sednout a sedět na bobku, což je super plážová zábava. Lehátka za 5 Euro na den, ale to jsme věděli dopředu. S nadějí jsme tedy šli do krytého bazénu, který jsme zjistili, má asi 20 stupňů, takže se v něm také nedá koupat (plavci by zřejmě ocenili, pokud se ale chcete jen tak koupat, tak v bazénu rozhodně ne). Doporučuji jezdit taxíkem za 10 Euro na pláž Valdanos – je to krásná oblázková pláž u skal, málo lidí, hloubka na plavání, restaurace, wc, lehátka a slunečníky – doporučuji jen pro jistotu boty do vody. Dá se to zvládnout i pěšky, v hotelu jsme byli za necelé 2 hodiny.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Dá je jít kousek na promenádu, kde jsou stánky a restaurace. Do "většího" města je to hodina pěšky, nebo 5 Euro taxíkem, ale aspoň člověk vypadne z areálu hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Za tu cenu od cestovní kanceláře si připadám okradena.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ilona: Žádná změna - 22. 7. 2017 0:14

Byla jsem v roce 2002 a situace a zkušenosti byly stejné. Také lidé chtěli okamžitě po příjezdu odjet nebo změnit destinaci. Jsem v údivu, že po 15 letech je to stejné. Jen cena zájezdu je vyšší a cestovka láká na Šlágr koncerty. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání