Napsat recenzi

Hotel Olympic Ulcinj

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 707x
Recenze se líbila: 443 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená v tomto hotelu je pro opravdu silné jedince. To, co nabízí CK K**** není ani z 1/2 pravda. První dojem - šok !!!!!

Nerozumím trochu jedné věci - CK K*** avizuje hotel se 3 hvězdčkami, toto je i na vstupu do hotelu, vy avizujete 2 hvězdičky - tak kde je pravda???

Prostě podfuk hned na začátku.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Strašné, špinavé pokoje, na koberce se štítíte postavit bosou nohou. V avizovaném 2 lůžkovém. pokoji nacpané 3 postele, takže tam nebylo k hnutí. Na balkoně trus od vlaštovek, plesnivé skříně, lednice a TV připomínaly atrapy z 60-tých let. V ovladačích nebyly baterie. Rozdvojka na elektriku omotaná izolačkou ze které koukaly dráty. Výtahy jezdily i když byly otevřené vnitřní dveře. Kufry jsme museli mít na posteli, protože nebyly kam odložit. Kladem byly pouze každý den čisté ručníky.

Hvězdička jedna - za ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo v hotelu dobré.

Balíček na cestu a výlet strašný. Náhradou za 2 jídla (snídaně a oběd) - při odjezdu nás vyhodili z hotelu ve 4 h. ráno - to byly 3 kousky veky, 1 vejce, kousek tvrdého masa, 1 rajče, 1 marmeláda, malý džus - prostě děs.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení žádné, CK avizovala kola, když bylo 1 píchlé, tak je schovali a bylo vymalováno. Kultura - prostoduchá, bazen - studený a špinavý.

Personál v jídelně a restauraci velmi příjemný a slušný, delegátka Darina zmatená.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Vzdálenost k moři v pohodě, ale chodit kolem další budovy ze které vytékají splašky a za barákem je směťák není lákavý pohled. Přístup do moře jako v Itálii - po kolena vody, slunečníky v pohodě, avizovaná restaurace na pláži nebyla v provozu. WC na pláži na šlapky, jinakk žádné.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Město, kam se dá jít na procházku se snad ani nedá nazvat městem, všude špína a nepořádek, prochází se přes most nad smradlavou stokou plnou komárů, obchody minimálně. To naše vesničky jsou luxus a nádhera.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Strašné, vyhozené peníze, nejezděte tam a vůbec ne s CK ****. Hanba všem, kdo tento hotel prodávají !!!!!!

V kolonce níže mi chybí odkaz - takže pro koho je tento hotel???

Pro nikoho. Nikomu tento hotel nedoporučím, ba naopak !!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

zuzana: olympic - 1. 9. 2015 16:45

Je to přesně tak jak jste to napsala, humus na entou! Nejezdit! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání