Napsat recenzi

Hotel Olympic ( Černá Hora - Ulcinj )

Recenze hotelu Velika Plaza Hotel ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 314x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jednou větou: ubytování a personál ( recepční a pokojské) jedna velká katastrofa.

Pokud jěště někdy kamkoliv pojedeme 4 dospělí + 2 děti, nikdy nevezmu 2x pokoj s přistýlkou, pokud platím za děti, budu požadovat 3x pokoj se dvěma lůžky

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Při příjezdu do hotelu ve cca 14 hod jsme čekali více jak hodinu,až pokojské uklidí, nám dvěma rodinám, nepřipravené ubytování, dá-li se tomu tak vůbec říct. Nechápu, proč jsme čekali, když po nás přijeli další a pokoje byli . Ale při otevření smradlavé komnaty nás málem odvezla ,,rychlá sanita". Ani se to nedá vypovědět, koberce smradlavé, že bosou nohou se nedalo stoupnout, almary zatuchlé !!!!!!!!!!matrace proleželé, v chladničce se mohla ohřívat pizza ( po těžkých urgencích se najednou dala vyměnit ), mokro na balkoně z klimatizace, nedalo se sušit prádlo. Nedá se tu popsat vše o ubytování. ,,Klika" byla, že bylo krásné počasí, tak jsme byli venku co nejvíce.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Měl jsem strach z ze stravování, přiznávám, že jsem byl překvapen, nemohu za nikoho mluvit, ale vždy jsem si něco vybral, od snídaně až po večeři. Možná by to chtělo více ovoce a šálek kávy po obědě i večeři, to názor i více lidí. V tomto směru, ohledně stravy nemohu nic vytknout. číšníci v jídelně ,,super", velmi dobrá komunikace s rekreanty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Nechci posuzovat jiné možnosti sportovního vyžití, já jezdím výhradně kvůli moři, jen jsem viděl vnitřní bazén, tam jsem ale naše děti nepustil, zdál se mi jako jedna velká mastná skvrna, ale pro mne to není problém, jsem tam za mořem. Animační programy fungovaly, děcka chodili. Personál (recepční stále s mobilem / hry a pokojské ), velká katastrofa, ani to neodpoví na pozdrav.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jak bylo prezentováno, krásná čistá pláž, to ano, moře průzračné již tak nebylo, přesto jsme si ho užili, i když bylo podstatně dále od hotelu, než se psalo, a také nás potkaly nádherné vlny. Takže spokojenost.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí vcelku v pohodě, ani jsem nic ( nedostatky ) nehledal, až na ten smrad když bydlíte nad septikem a jakoby do dvora.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vzhled k ubytování už ČERNOU HORU neplánuji, za ty peníze jsme byli na Zakynthosu nebo na Rhodosu, ale tam ve studiích to vypadalo jako superhotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 64
z 106 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání