Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 605x
Recenze se líbila: 492 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V loni jsme byli s ********** v Sutomore a vcelku se nám tam líbilo a tak jsme letos vyrazili znovu, tentokrát do Ulcinju do hotelového komplexu Bellevue. Z recenzí nám bylo jasné, že nejedeme do žádného luxusu, takže jsme nebyli překvapení.

Z čeho jsme ale byli překvapení, že pro nás neměli pokoj!!!!! Objednali jsme si 4-lůžkový pokoj a nakonec jsme měli dva dvoulůžkové, což s dvouma malýma dětma (4 a 6 let) nebyla žádná výhra. Místo dovolené, kterou jsme chtěli bezezbytku trávit spolu jsme lítali jen z jednoho pokoje do druhého :-(

Ulcinj se nám nelíbil, hodně komárů, žebrající děti na ulici, hotel zastaralý i když aspoň s klimatizací a hlavně a za to opravdu nikdo nemohl v hlavní sezóně - přelom července / srpna - špatné počasí, měli jsme půl týdne zataženo, velké vlny a na pláži téměř stále červenou vlajku. Nic moc.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Starý hotel, v kterém mají co vylepšovat. Věřím tomu, že před 25ti l- 30ti lety to muselo vypadat dobře, ale od té doby na to asi nikdo moc nešáhl. Starý rozvrzaný nábytek, staré postele, staré madrace, pokoj cca 3x4 metry + předsíňka a sprchový kout s umyvadlem a záchodem. Záchody i přes neustálé splachování zaváněly, sprchovému koutu chyběly madla na zavírání, takže zavírání sprchového koutu bylo značně komplikované. Stěny pokoje hrubý šťuk a na nich rozmáčklé mrtvolky komárů :-), okna by bylo fajn opravit - popraskané tabulky skel, loupající se barva na oknech. Balkon 2 rozpadající se proutěné židličky, kulatý malý stoleček a provázek místo šňůry na prádlo. Kolíčky žádné, doporučuji vzít s sebou. Určitě kromě kolíčků přibalte i odpuzovač hmyzu a haldu repelentů a ve večerních hodinách už raději nevětrejte ani neseďte na balkone, protože jinak dopadnete jako my, byli jsme totálně poštípaný. Jinak jsme bydleli v 2 patře a několikrát za den běhali schody nahoru a dolů, v půlce týdne jsme s dvouma malýma dětma toho měli plné zuby. Výtah nebyl. A to jsme to ještě chytli dobře, protože za námi byli ještě další dvě budovy, které měli 4 a 5 pater. Netuším jestli tam výtah byl či nikoli, ale pokud ne šlapat do 5. patra několikrát denně by bylo ještě horší.:-)

Jinak hotel je v "zahradě". Okolo trávník, jehličnaté stromy, sem tam palma. Záhony s kytkama nikde nic.

V areálu běhají toulavé kočky a psi.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stále stejné opakující se jídla. Snídaně formou švédských stolů (gotkah, junior, sekaná, edima, balkán, paštiky, rajčata, okurky, míchaná vajíčka, volská oka, vařená vejce, párky a veka, k pití automat na výber kávy, cappuccina, horká čokoláda, čaj, mléko, džus, voda)

Obědy a večeře servírované. Vždy jsme si museli den předem vybrat a objednat ze 2 jídel )oběd) a 3 jídel (večeře). Další den už nám to jen přinesli. Bylo úplně jedno zda jste si objednali telecí na zelenině nebo vepřový plátek s bramborovou kaší - vždy to vypadalo stejně:-) Jídlo ale bylo chutné, špatně nám po něm nebylo. K obědu a k večeři jsme měli mít mimo jiné vždy ještě míchaný salát. Vždy až na 2 vyjímky, kdy bylo zelí + červená řepa jsme dostali zelí, okurku a plátek rajčete - toť míchaný salát:-) Po večeři byl ještě dezert - pudink, kompot nebo zmrzlina, popř. malý dutý croissant. K obědu a večeři jako pití už jen voda. Jen mě mrzí, že jsme neměli téměř žádné ovoce, nabízeli nám pouze kompotované meruňky, 2x jsme dostali jablko. Jinak z ovoce nic. Ovoce jsme ale kupovali u sympatického chlapíku u vstupu na pláž, meloun vám už rovnou nakrájel do mističky a když jste se vraceli z pláže, už jste jen vrátili mističku. Měl také úžasné broskve. Doporučuji.

.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

vybavení viz popis ubytování. Služby a personál hotelu - otřes. Neochotní, všechno je problém. Bohužel ani úklidu jsme se nedočkali každý den a to i přesto, že uklízečky jsem u nás na patře každý den viděla. Náš pokoj ale ignorovali. Takže jsem si pořídila v Ulcinju koště a zametala jsem si sama.

Byli jsme na dovolené s malými dětmi, takže je jasné, že ubrus po obědě nezůstal bez poskvrny, po večeři jsme ho zase trochu upatlali a i když jsem prosila číšníka o výměnu, výměny ubrusu jsme se dočkali až na konci dovolené. Když jsme přišli na jídlo u stolu většinou něco chybělo, např. vidličky, popř. jsme dostali špinavé příbory. Hrnečky na čaj, kávu lidé také přehrabovali a hledali čistý, skleničky na vodu a džus - pozor jsou hodně popraskané, takže pečlivě vybírejte. Takže s hygienou si tu moc hlavu nelámají. Na pláži se vás plavčíci taky budou snažit skásnout o nějaké to euro, stačí si dát deku se slunečníkem o metr jinak než je dovoleno a už byli u nás 3 plavčíci najednou a dohadovali cenu. Tak jsme se šoupli o metr vedle a už bylo vše ok.:-) Jinak slunečníky (ty jejich stojí 5 euro na den).

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž široká, dlouhá, šedivý tmavý jemný písek. Na blbnutí dětí a stavění hradů ideální. Moře pěkné, čisté. Nám po 3 dnech přišli velké vlny, takže pak samozřejmě byla voda zakalená pískem a také připlavala mořská tráva. Nicméně každý večer pláž uklízeli, i na pláži odpadkové koše, takže čisto. Pěkné.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Kousek od hotelu je hlavní rušná ulice, kde jezdí auta (chyběla mi pěší zóna) a na každé straně ulice byli stánky a obchůdky, restaurace a také pro děti spousta atrakcí a poutí. To se dětem líbilo. Nicméně co mě mrzelo a bylo líto, byly žebrající malé děti, kterých bylo všude spousta.

Jinak hotel je vlastně komplex několika budov. Hlavní restaurace je nejblíž k moři, před ní je ještě pás borovic a pak už pláž a moře. Za hlavní restaurací jsou 3 budovy (paneláky). První má 3 patra, druhý 4 patra a pátý 5 pater.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

kdo nemáte rádi vřeštící děti, nejezděte sem. Jezdí sem dětské tábory a mít deku v blízkosti 150ti malých dětí, kteří se jako jeden houf letí koupat do moře, popř. se překřikují v jídelně, tak to opravdu není problém. Měli jsme je tam každý den:-) Sama jsem matka dvou dětí, ale co je moc, toho je příliš:-)

Jinak celkový dojem - průměr. Kdyby nám vyšlo alespoň počasí, mohlo to být lepší. Hotel starý, ale na ten týden se to dalo přežít, stejně jste většinu času na pláži a ta je krásná. Jídlo se dalo jíst a bylo ho dost, hlad jsme neměli a ten týden na vece ke snídani a stejném obědě či večeři se dají přežít:-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 140 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání