Napsat recenzi

Velké zklamání i přes nízké očekávání! ********uz ne!

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 600x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 13
  • Okoli pred branou arealu Okoli pred branou arealu
  • CCA 100m pred branou arealu. K ceste k obchudkum a promenade CCA 100m pred branou arealu. K ceste k obchudkum a promenade
  • Pod jidelnou. Pod jidelnou.
  • U plaze U plaze
  • V hotelovem pokoji V hotelovem pokoji
  • Konec plaze a prechod do haje.. pinioveho. Konec plaze a prechod do haje.. pinioveho.
  • ovod vody klimatizace z balkonu :) ovod vody klimatizace z balkonu :)
  • Usazena toaleta, byl tam kolikrat i vetsi vykyv a daleko vice vody Usazena toaleta, byl tam kolikrat i vetsi vykyv a daleko vice vody

Chteli jsme vybrat pro rodinu (2 dospeli a 3 deti vse do 5 let), dovolenou, kde si odpocineme a deti si vyhraji. Dovolenou jsme na doporuceni pana sefa cestovky zakoupili s predstihem, s informaci, ze mame velkou veletrzni slevu (koupeno v Praze na veletrhu) a pro deti je tam vyborne vyziti vcetne animatoru + dasi veci primo v arealu. Ja jsem osobne chtel, aby to bylo uzavrene, mame male deti a nechtel jsem je hlidat, pri kazdem pohybu auta. To jsem byl ujisten, ze tak je. jeste jsem se ptal pani co se mnou sepisovala smlouvu, zda se plati nejake storno, kdyz to ted podepisi, ale pak bych se rozhodl jinak. Slecna vyhybave rika, ze ne, ze jen mysli 3 mesice pred zacatkem dovolene se pak neco plati.

Jakmile jsem prisel domu, tak jsem na internetu nasel cenu cca stejnou jako veletrzni, na to mi bylo odpovezeno, ze to tak neni a same utvrzovani, ze se na to spatne divam atd. Tak si rikam, vypovim to, a ejhle, 15% storno :)) uz tohle me mohlo varovat. Ale rikal jsem si, nenecham si pokazit dovolenou jen timto.

Pak jsme si precetli recenze a tam jsme trosku zatrnuli, to bylo opravdu neco. 90% zapornych az nasra..., zbytek spise odevzdanost nez pochvala. Ok i presto jsme jeli, posileni tim, ze nas nemuze nic prekvapit.

Jednim slovem hruza. Bordel v okoli, bordel na plazi, rano pri prvni snidani nic nebylo, vsechno chybelo, nevim asi nebyly pripraveni na napor dalsich 40 turistu :)

More jakz takz ok, nize rozepisu co jsem tam nasel. Okoli hotelu a nejblizsi okoli, bordel, bordel a bordel. Z restaurace, okoli, kde vyhazovali odpad smrdelo, takze z borovicoveho haje nebylo nic.

Obchudky a cesta k nim, dalsi prekvapeni, u hlavnic cesty (cesticky), kde jezdila porad auta albanskym zpusobem, tak jit se trema detma a kocarkem bylo trosku o hubu. smard, bordel se opakoval. Plus zebrajici matky u cesty s ditetem, ty jsem odbyval tim, ze ja mam tri tak at mi prispeji ony.

No obrovske zklamani, protoze jsme si to ani neuzili. Nanestesti tam deti chytnuly strevni virozu, takze jsme dovolenou ani neuzili, spis pak na "luxusnim" pokoji Delagatka rikala, ze jo to tam maji casto, ze je to z more, protoze je spinave a plne bakterii :)).

Horsi dovolenou jsem nezazil a dekuji za to, protoze i kdyz to byl drahy spas, tak uz vim, ze tohle se opakovat nebude a priste si dam daleko vetsi pozor s vyberem.

Jinak si dejte pozor na pana majitele ******** (cti ********), (s klobouckem na jejich kazdem videu) velka slibotechna, ridi se slibem nezarmoutis, protoze mit zaludek na to, aby vam doporucil tento ciganov s detma, ktere vidi jak jsou male (staly a hraly si s nim, kdyz jsme podepisovali smlouvu), tak klobouk dolu. Jediny co ho omlouvam, tak odtud pravdepodobne pochazi, tak mu to asi neprijde.

NEDOPORUCUJI JEZDIT S TOUTO CESTOVKOU SEM ANI JINAM!!! Nejednaji seriozne, nedavaji cele informace, nebo to nejak uhraji a az jde do tuheho, tak je to na vas, ze jste si to nepohlidal.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Byly jsme na boriku, stare pokoje, na to jsme byli pripraveni, takze zadne prekvapeni. Akorat nam slibili rodinny apartment, ale byly to dva samostane pokoje, ktere byly spojeny dverma, ktere vysadili z pantu a dvere nam nechali v pokoji oprene o zed. Zachody oba uvolnene, tzn udelat potrebu byl kolikrat kaskadersky kousek. Slysel jsem i pana na recepci si na to stezovat, takze to byl asi standard.

Jinak ke kazdemu pokoji je i klimatizace a je vyvedena na balkon, kde je pak trosku rybnicek viz foto, je tam jako odpad (dira ve zdi, ale asi fungoval jeste za staryho rezimu)

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Tak tady jsem se pobavil, byl jsem pripraven na nejhorsi, ale docela me prekvapili, ze se da jit jeste niz :) snidane, vajicka, parky (ty levnejsi asi), jedna nejlevnejsi sunka, junior, syry pastiky, kofrnflakes, marmelada a tot vse, mozna jeste jejich balkansky syr. Stavy z automatu, zadne original dzusy, jak to byva zvykem.

Obedy - polivky ze sacku, jen to jdnou za dva dny zmenilo barvu, pak na vyber dve jidla, vetsinou maso + ryze a pak neco navic, vecere 3 jidla a to jedno jidlo kazdy den omeleta a hranolky.

Pribory spinave, sklenicky taky nic moc, takze se ani nedivim, ze tam decka neco chytnuly. Uprimne, jsem se tesil na neco jineho, protoze tam pestrost me proste dostala. Obsluha, kluci z balkanu a tak to taky vypadalo, ale musim rict, ze nasli se tam 2-3, kteri vycnivali. Ale mezi slepymi, jednooky kral.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Jak jsem psal, nic moc, jeste bych upozornil na internet. Totalni problem, jako by to bylo podpultovy zbozi. Koupil jsem si na recepci dve karty (1euro karta na 24h full internetu) a vubec to nefungovalo. Tak jsem to sel vratit, napred me pani na recepci odkazala na pani, u ktere jsem to koupil na druhe smene, tak jsem ji rekl, ze chci full internet, tak jak mi byl sliben i si ho zaplatim, ale neni to pry mozne. Nakonec mi vratila 1 euro, za tu nepouzitou, ale za druhou, kterou jsem pouzil uz ne, byt to nefungovalo :)

Maji tam i animatorky pro decka, holky se snazily decka to bavilo, ale byla to jen hodka dopoledne a 2x 1h vecer, celkem za 7 dnu, coz se mi zda uboze malo. Ale to neni vina tech holek.

Abych rekl uprimne, tak hlavni delagatka nebyla nejak extra k sehnani, jednou jsem po ni neco potreboval a pak na to zapomnela, pritom si to psala, ale jinak s ni zkusenosti nemam. Ale pocit ze by se pretrhla jsem nemel. Spise mi to pripadalo, uvedomte si kam jste prijeli a dle toho mejte ocekavani.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Bordel na plazi, plno vajglu, v mori jsem videl pouzity tampon jak se tam povaluje u dna, docela zahul. Sem tam priplaval nejaky dalsi bordel. proste idylka pro male deti a hratky na plazi. Dokonce pani vedle u stolu v restauraci nas upozornila, ze nasla na plazi jehlu. To nemuzu potvrdit, ale rikala to. Mela taky 2 deti a byly tam na 10 dni. Myslim, ze byly jeste nastvanejsi a frustrovani nez my.

Jako napohled nebyla plaz spatna, velka, prostorna, sice preplnena lidma, ale v okoli hotelu to docela slo. V mori docela ok.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Slibovane piniove haje a krasne prostredi pro deti, kde neni treba davat pozor, aby se jim nic nestalo? Takze cely den tam projizdela auta, ktera mirila na plaz a do pinioveho haje, tzn na prochazku a romantiku nebyla pres den moznost, protoze to bylo preplnene a vecer tam zustal jen bordel a smrad. Pres den tam jeste projelo cca do 10 autobusu s turistama.

V okoli hotelu, ze by bylo nejake vyziti pro deti? Ani nahodou, jen na plazi bylo par houpacek a 2 skluzavky, ale na plazi jde clovek na more ne se houpat. Takze trosku zklamani, vzhledem k tomu, ze to byl nas prvotni cil, aby se deti zabavili a meli moznost nejen na plazi, ale i mimo mit nejake aktivity.

Obchudky a "promenada" cca do 15 min vse projite, opakuji se market, cinani, a nejake restaurace + zebracky. Ale furt musi byt clovek ve strehu, aby ho nesrazilo auto, nebo do neceho nevrazil.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Suverene nejhorsi dovolena v zivote, o to vic me to mrzi, ze to bylo zrovna s rodinou a detma, ktere byly poprve na dovolene u more. Nastesti nemaji srovnani, o to bude vetsi prekvapeni, az poznaji, jak vypada opravdova dovolena. A to je na tom to pozitivni :)

Cerna hora co jsme poznali z autobusu, tak nevypada spatne, ale musite asi na jine misto. Kazdopadne rodine s detma, ktera si chtce uzit dovolenou, silne NEDOPORUCUJI jezdit do Bellevue a take nedoporucuji vubec nekam jezdit s ********

Hlavne se neridte heslem, "neni nad osobni zkusenost", verte mi, moje staci :)

p.s. jeste mam podezreni, ze nektere kladne recenze si tu dela cestovka sama... ale to necham na zvazeni kazdeho.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Renata: Omyl - 4. 9. 2015 13:00

Pane, ty fotky jste nafotil na nějakém odpočívadle při zastávce autobusu? V Hotelu Bellevue jsem také byla, nebyl to žádný zázrak, ale to co jste sepsal vy a nafotil vůbec neodpovídá realitě. Nebyla ta jehla na pláži Vaše? Hezký den, Renata reagovat

Otto: Re: Omyl - 4. 9. 2015 14:49

Mila pani, ano trefila jste se, mym velkym konickem je objizdeni takovych "dovolenych" se 3 detmi a nasledne vylevy na recenzich, kde pouziji fotky z dalnicnich odpocivadel. Holt jsem uz takovy a nemuzu si pomoci :) Jen si dovolim pripomenout, ze tohle je muj vlastni nazor, fotky jsou autenticke, presne popsany, takze pokud jste tam byla, tak ty mista jiste poznavate. Muzete o tom vest spory, muzete s tím nesouhlasit, ale to je tak vsechno, co se proti tomu da dělat. S veskerou uctou Otto Gross reagovat

Alena Grossová: Re: Omyl - 4. 9. 2015 21:07

pani Renato, asi to u Vás doma vypadá podobně, jako v tomto výše jmenovaném hotelu. V tom případě ano, zda jsou slova čistota a pořádek pro vás cizí slova, tak ano, Vám se tam libit mohlo. Podotýkám, že fota nejsou z žádného odpočívadla. Např. fotografii s prosklenými dveřmi poznávám velmi dobře. Je to část arealu, kam všíchni chodí na jídlo. No, dobrou chut.....Absolutně souhlasím s panem Otto....děs a hrůza a už nikdy víc.... reagovat

Alena Grossová: hrůza,děs - 4. 9. 2015 21:11

souhlasím s panem Otto reagovat

Eva, Strakonice: Re: hrůza,děs - 7. 9. 2015 8:22

Dobrý den Oto, konečně někdo kdo to napsal v klidu a bez emoci :-) my už jsem doma 6 neděl z této PŘEKRÁSNÉ" dovolené a pořád se z toho nemohu vzpamatovat. Horší hnus jsem vážně nikde nezažila a jak říkám jezdíme 2-3 ročně . Děkuji a souhlasím reagovat

Otto: Re: Re: hrůza,děs - 7. 9. 2015 10:52

Moc me to netesi, ze mame podobnou zkusenost, protoze jsme si mohli dovolenou uzit jinak, ale snad to odradi jine a my mame zivotni zkusenost k nezaplaceni :) reagovat

Radomír Franek: pan. Otto je podvodník - 15. 9. 2015 15:28

Právě jsem na dovolené v Bellevue a souhlasím s paní nebo slečnou Renátou, není to tady luxus ale tyto jeho fotografije jsou jedině mimo komplex + vyfotil starou budovu zezadu. + vyfotil hlavní cestu. reagovat

Otto : Re: pan. Otto je podvodník - 15. 9. 2015 15:37

Pane Franku, uz z podstaty titulku, ktery jste napsal je videt vase inteligence dosahuje urcitych limitu, diky ktere si patrne ani neuvedomujete, co jsem se snazil prispevkem rici. Z tohoto duvodu nema smysl s vami vest diskuzi. Preji vam krasny den reagovat

Radomír Franek:: Re: Re: pan. Otto je podvodník - 16. 9. 2015 17:01

Milej pane recenze je od toho aby dala lidem trochu poznatků před cestou případně před koupi dovolené...Vaše recenze je lživá a celé jsme to tady schválně i se sousedy prošli, co jste nafotil je mimo areál a tudíž podvod.... jsme tady dvě rodiny z Blanska a jak jsem psal, není to tady lux, ale co je moc to je moc. Je mi Vás spíše líto... asi to nemáte doma lehké a musíte mlčet doma tak se vybíjíte tady. Přeji krásný den z Ulcinje dnes jasno třicet stupńů a voda také teploučká a užíváme a určitě to tady normálním lidem nezprotivíte.... Radek Blansko reagovat

Otto : Re: Re: Re: pan. Otto je podvodník - 16. 9. 2015 21:16

Milej pane, ridim se prislovim, ktery mi rikavala moje babicka "„Nikdy se nehádej s hlupákem - klesneš tím na jeho úroveň a tam tě porazí, protože v tom má více zkušeností.“ reagovat

Vlasta: Re: Re: Re: Re: pan. Otto je podvodník - 17. 9. 2015 7:44

Vždyť Otík je Pražák tak co se divíte :-) reagovat

Eva: Re: Re: Re: Re: pan. Otto je podvodník - 18. 9. 2015 7:06

Pan Otto, nafotil i napsal úplnou pravdu pravdu. Máme na kameře natočeno to samé. Mám pocit, že tohle píše někdo komu cestovka zaplatila :-) .Ale pane Otto, máte naprostou pravdu souhlasím s Vámi, když to tak čtu, tak mi přijde, že každý účastník byl někde jinde Hezký den a už si nekažte další dny .Eva, Strakonice reagovat

Otto: Re: Re: Re: Re: Re: pan. Otto je podvodník - 18. 9. 2015 9:44

Pani Evo, myslim, ze nema smysl tady nekomu neco dokazovat. Uprimne je mi podivne, ze je nekdo na dovolene, libi se mu tam, je tam s jinou rodinou a vehementne tady bojuje proti negativni recenzi a dokonce sedi na recepci hotelu Cer pise svoji vlastni "extremne" pozitvni recenzi :) at si udela obrazek kazdy sam... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání