Napsat recenzi

Nevěřte všemu

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 416x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nevěřte všemu co zde píší a ukazují není to tak.Kdo nehledá luxus ale jede za mořem tak ano,pak jedete k nejkrásnějšímu moři kde jsou vlny ale plavec si moc nezaplave .Moře je dlouho mělké.Pozor jsou tam písečné bouře hlavně na pláži.to vám nikdo neřekne celou dobu pobytu fouká vítr dost silný s pískem.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování starý nábytek ,skříně zapáchající koupelna s wc bez odsávání nechutné .Ani jednou za celí pobyt nám nevyměnili povlečení ,dvakrát úklid jestli se tomu dá říct.Klimatizace fungovala.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravování děsné od prvního dne snídaně stejné říkám tomu trojboj salám i když tři druhy nějaká šunka, sýr vajíčka na tři způsoby ,rajčata a okurky,Pití ano je tam káva také vyřešeno kávovarem.To se podávalo celou dobu pobytu žádná jiná změna .Chybělo na snídani nějaká kobliha nebo buchta nic takového nenajdete ani salát zeleninový.Co se týče

obědů a večeří opakující se dezert meloun nebo jablko jednou broskev a pomeranč .Také puding.Šlágr byl salát každý den zelí s jedním rajčetem.Pití deci vína nebo dvě deci piva to vše je plná penze a to samé mají all inclusive žádný rozdíl jen na pláži mají nápoje.Doporučuji plnou penzi .Ještě jedna věc pro špatně chodící a staré lidi jsou do jídelny vysoké schody, nevím jak můžou tento zájezd doporučovat 50´+.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Už jsem psala v úvodu hrůza

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře úžasné ale nikdo vám neřekne o silném větru a písečné bouři ,písek který je na pláži tak je

lehký a zvedá se hlavně špiní .Když tam pojedete vemte si něco na ochranu ,když je ta bouře máte písek všude je to moc nepříjemné.Ptala jsem se recepční jestli je to jen nějaké období ,odpověděla mi že je to neustále.Tuto informaci vám cestovka nepodá!!!!!!!"

Také si musíte platit lehátka 5 eura na den pro dva .

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu nevábné ano tam kde jste ubytovaný jsou stromy a květiny ale kousek dál jsou odpadky a špína .

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Jelikož jsme jeli narychlo a neměli jsme moc času ,chtěli jsme k moři tak ano moře je úchvatné ,ale to ostatní děsný divým se že chtějí za tento zájezd i 14 tísíc s plnou pení to bych nikdy nedala a hlavně tento zájezd nemá takovou cenu.Mi jsme to pořídili za cenu která tomu dalo se říct odpovídala.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání