Napsat recenzi

I zadarmo drahé

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Právě jsme se vrátili,všichni jsme měli neustálé problémy s průjmy a zvracením.Tato dovolená byla nejhorší v našem životě a Kovotour je nejhorší cestovní kancelář kterou jsme poznali.Koupání pro děti pěkné,bohužel fekalie a odpadky v moři.Pláže špinavé.Pokoje plesnivé,švábi.Výměnu pokojů stále jen slibovali.Na pláži ani jedno WC,muselo se chodit až do hotelu.Nejbližší cca 400m,ale tam vás nedají.Budete bydlet o dalších 400m dále a budou vám tvrdit,že jste si koupili pobyt v komplexu Bellevue a ten je rozlehlý..Navíc areal je sice oplocený,ale ze zahrady si dělají parkoviště a ubytovnu domorodci a podle toho vypadají i pláže a zahrada.Veškeré exkrementy a odpadky jsou v moři..S Vámi je ubytováno 300 až 500 puberťáků na ozdravném pobytu od zdravotních pojišťoven.Zajímalo by mě,jak je možné,že jim to hygienik nezavře.Celou dobu v letadle běhali na záchod a dokonce se jedno dítě po... přímo v letadle..Chudáci lidé 55+,kterí mají pohybové problémy.Do jídelny vede 27vysokých schodů.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Špinavé,malé pokoje,některé mají novější koupelnu,ve všech plíseň.Balkony špinavé,rozbité.Uklízení minimální

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Odpovídá vývařovně pro 500 lidí,špatné školní jídelně.K pití pouze voda,můžete si přidat sirup.Voda údajně pitná.Neustále stejné jídlo.Po mnohém z nich nám bylo zle.Vše velmi mastné a neokořeněné.Neustále stejná polévka z Podravky,stále stejný zelný salát.Moučník nejčastěji meloun nebo jablko,jinak co na vás zbyde.Alkohol-červené víno a pivo,po jedné skleničce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení staré,rozbité,nesourodé.Služby velmi špatné.Dámy od CK vypadají že už vše vzdali a jejich informace jsou většinou nepřesné,nevědí ani o okolí nic.Zajímá je jen prodat výlet,ale přitom o něm skoro nic nevědí.Při výletu vás průvodce neustále masíruje tím,aby jste si od něj koupili víno.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře krásné,mělké,teplé.Ideální pro děti.Bohužel špinavé.Pláže špinavé.Velmi jemný,až prachový tmavý písek.Odpoledne prudký vítr který písek vynáší do vzduchu.Někdy až jako písečná bouře.Kolem 17 hod.se uklidní.Na pláži mají sice odpadkové koše,ale ty vybírají až večer,když je všechen nepořádek nafoukán v moři.Nepořádek také velmi způsobují místní obyvatelé,co se tam také rekreují,i když pláž patří k hotelu.Hotel za úplatek přimhuřuje oči.Od hotelu CER je pláž 400 m,od Dalších o 400-500m dále.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Pěkná vzrostlá zahrada,bohužel okupovaná domorodci

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Tato dovolená je drahá i zadarmo

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 74
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání