Napsat recenzi

Bellevue*** Ulcinj

Recenze hotelu Hotel Bellevue Club ** (Černá Hora - Ulcinj - Ulcinj)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 941x
Recenze se líbila: 515 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Plesnivý pokoj v Borince,při dešti dovnitř teklo....



Plesnivý pokoj v Borince,při dešti dovnitř teklo....
  • Uvnitř pokoje hrůza!!! Uvnitř pokoje hrůza!!!

CK ******** posílá s plným vědomím své klienty do komplexu, který je na zavření, hlavně Borinka. Jediné, co ušlo jakž takž , byla strava. Jinak všude špína, špína a špína.Pan ředitel by se měl podívat kam posílá lidi a hlavně v některém z plesnivých pokojů pobýt týden. Hotel si 3* nezaslouží ani omylem

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Po prvním šoku, kdy nám teklo do pokoje při dešti(podotýkám, že jsme byli v 1poschodí ze dvou) jsme dostali pokoj v budově Cer.Ručníky denně čisté, podlahy špinavé až do odjezdu.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Dalo se vybrat, ale zdejší hit je zřejmě zelný salát bez chuti denně .Na snídani se dalo vybrat ze švédských stolů. V jídelně židle, které jsou na odpis.K pití obyčejná voda. Chybělo ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Starý nábytek, špína v koupelně i pokoji. PO příjezdu sportovců denně až do ranních hodin hulákání, zpěv , hádky,bez ohledu na ostatní. Od středy do soboty jsme se nevyspali.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž plná nedopalků, uklízet začali až když přijela velká skupina na sportovní hry.Moře čisté, příjemné.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Všude špína, toulaví psi a kočky .

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Nikdy více s ********. Klame zákazníky, nesplňuje co slibuje.Hotel přímo na pláži - to je pohádka, která se nezakládá na pravdě! Velké zklamání.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 140 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dagmar Náchod: Není to pravda - 12. 10. 2014 17:57

Milý pane Mílo, já tam byla i s kolegyní z práce a nic takového tam nebylo. I naši sousedné z vedlejšího pokoje se kterými si od té doby píšeme se diví vaší recenzi. Není Vám to divné??? Mi se tam rádi příští rok vrátíme jídlo super, pláž super a ubytování co uvádíte vy na fotce jsme určitě neměli. Druhá fotka z venku je v pořádku ale ta z pokoje to bude asi omyl ne? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ulcinj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání