Napsat recenzi

Pokud hledáte klid a soukromí

Recenze hotelu Poseidon Hotel **** (Černá Hora - Budva - Jaz)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 943x
Recenze se líbila: 761 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Poseidon se nachází v zátoce Jaz - čisté a nepřelidněné, nedaleko je i naturistická pláž. Do města je to 7 km taxíkem, jedna cest 5 eur, busem pak 3 eura/osoba.

Ubytování  průměrně (5/5)

Bydleli jsme v nové části s velmi hezkým interiérem. Výhled byl na moře, večer bylo krásně slyšet vlnky. Pokoj má i vlastní minikuchyňku a je klimatizovaný. Nevýhodou jen prosklené dveře, kterými jde do pokoje i večer světlo (postel je však umístěna za stěnou, aby to světlo nešlo přímo. Wifi jen v restauraci.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Bufet vždy doplněn. Jídlo chutné. Z ovoce jen meloun, i zeleniny méně. Jídlo celkem podobná naší kuchyni. K pití byla vždy k dispozici voda, ráno i džus/káva/čaj, ostatní se připlácelo. Jídlo se konzumovala na krásné terase přímo na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál velmi ochotný a komunikativní. Vše bylo velmi rychle zařízeno (taxi, prostěradlo navíc, obědové balíčky...). Domluvili jsme se anglicky, ale v restauraci i česky.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Čisté moře i pláž, ta je navíc nepřelidněná, cca polovina pobytu s vlnkami, které však nebránily koupání. Možnost půjčení lehátek a slunečníků za 8 eur, dále možnost navštívit nedalekou naturistickou pláž.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hledali jsme klid, úprk z města a to nám to splnilo. V místě jsou krámky s jídlem a pár malých bister na pláži. Za ruchem města jsme jezdili taxíkem do Budvy. Taxík stál 5 eur a nebyl problém, aby byl do 10 min. u hotelu (od města 7 km).

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Super dovolená. Chválím i delegáty Kovotour a doporučuji využít nabídky zájezdů. Provází je v Černé Hoře žijící Češi a Slováci - dozvíte se tak reálné a zajímavé informace.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání