Napsat recenzi

Klidná dovolená - 20.9-27.9.2014

Recenze hotelu Savojo Hotel *** (Černá Hora - Budva - Buljarica)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 275x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pokud hledáte klidnou dovolenou - dále od civilizace vybrali jste správně. Hotel - spíše penzion klidný. Průměrné ubytování žádný luxus, ale čisté. Úklid pravidelný, WC papír doplňován. Jídlo podprůměrné, ale dostatek. Hladem rozhodně trpět nebudete. Pláž je oblázková, dá se ležet příjemně i na osušce. Moře příjemné - čisté, od břehu blízko hloubka. Vstup do vody snadný. Okolí - pěkná procházka do Petrovacu 45 minut - mírné chůze ( do kopce a z kopce ( asfaltová cestička) přes příjemnou písečnou pláž , kde můžete ukojit své chutě ( zmrzlina apod. ) Malý obchod s dobrým výběrem potravin v místě asi 15 minut od hotelu. Nabízené výlety jsou dobré a rozhodně si nějaký vyberte. Služby delegátů ********* dobré.Průvodci na výletech jsou příjemní a dobře informovaní a znalí místních poměrů.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Pokojík příjemný, na týden dostačující. Horší koupelna - trochu zašlá, ale teplá voda tekla celý den a rozbitá sprcha byla ihned opravena. Nečekejte luxus, ale průměrné pohodlí. Úklid každý den i výměna ručníku na požádání. WC papír bez problémů. Některé pokoje výhled lepší, některé horší, ale stejně jsme tam byli jen v noci. TV, WiFI, lednička - vše bylo funkční.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Bez fantazie :-(. Stále se opakující. Chyběl nám jogurt a zelenina či ovoce k snídani. Čistá voda na zředění džusu. Káva po našem upozornění se zlepšila. Obědy a večeře téměř stejné. Jednou byla ryby a jednou kuře. Jinak stále stejná směska klobásky, karbanátky, sekaná + několik kousků vepřového. Někdy ohřívané od oběda. Vše mírně vlažné( vadilo zejména u guláše -. spíše omáčka bez kousků masa). Přílohy výběr ( výborné brambory, rýže, těstoviny( také dobré, bramborová kaše - horší). Ovoce - pouze meloun (dobrý), zelenina jen okurka a čínské zelí ( vždy čerstvé). Pizza a grilovaná zelenina byla dobrá. Sladké jídlo nejedla jsem, ale nějaké plněné buchtičky, koblížky lidem celkem chutnalo. Pivo Nikšičko je dobré, ale mají je přechlazené. Víno nám také chutnalo. Cena kolem 2 Eur. Expresso a další druhy kávy také dobré, cena cca 1,5 Euro. Balíčky na výlet - dost katastrofa - snídaně - 3 kolečka salámu, čtvereček sýra, jablko a dva plátky veky. Oběd to samé 3 kolečka salámu a plátek rajčete plus paštika a navíc dva suché plátky veky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu je základní. Lehátka na pláži v horším stavu, příjemná terasa i jídelna k posezení s výhledem na moře, které je pár kroků. Personál celkem ochotný. Trochu striktní při vydávání jídla hlavně ráno, když potřebujete kávu či čaj dříve jen 10 minut kvůli výletu. Obsluha celkem rychlá a ochotná.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž oblázková, místy písek. Celkem čistá. Lehátka a slunečníky se platí. My měli to štěstí, že byl zrovna týden zdarma, pokud jste si koupili od obsluhy na pláži nějaké pití. Vstup do moře je dobrý, asi 2,5 m od břehu začíná hloubka. Malé děti je potřeba hlídat. Moře čisté. Výhoda - poloha blízko u hotelu. Večer - komáři i na pokojích ( Repelent vhodný).

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Venkovské, blízko obchod , kde mají téměř vše. Milovníci koček si přijdou na své. Jsou všude. Trochu balkánský nepořádek všude. Byli jsme po sezoně, tak stánky u kempu zavřené. Možná proto i ten větší nepořádek, ale zase tam byl klid a pláže prázdné. Doporučuji procházku k místnímu klášteru Hradiště ( pěkný výhled) a do Petrovacu. Pěkná písečná pláž ( Lučnica ?) se stánky a restauracemi 1 km směr na Petrovac.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Přes menší nedostatky v jídle spokojenost. Klid, žádný hluk v noci ( diskotéky apod.) nabízené výlety výborné ! Hladem jsme netrpěli a jídlo bylo poživatelné a dalo se vybrat. Nikomu z naší skupiny nebylo špatně ( 18 osob) a ani neměl nějaké střevní potíže. Pro nenáročné osoby, které si chtějí odpočinout určitě vhodné. Delegáti CK ******** byli výborní, vše se okamžitě snažili řešit. Vycházeli naší skupině zdravotně postižených vstříc. Delegátka Jana -přímo v hotelu - ochotná a milá.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 60
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání