Napsat recenzi

poznatky z dovolené

Recenze hotelu Villa Golf *** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 407x
Recenze se líbila: 548 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z mého sklepa-úžasné ubytování,vlhko i po opravě koupelny. Pohled z mého sklepa-úžasné ubytování,vlhko i po opravě koupelny.

Vila z venku vypadá dobře, ale pokoje jsou malé. Já jsem byla ubytovaná ve sklepě, kde plavala koupelna lednice hřála a nad postelí světlo jen po mlácení. Z okénka 1Ocm nad dvorkem byl půl metru od něj pohled na plesnivé schody.Domácí jen sedí a pije slivivici a když jsme večer seděli na terase, po 3večery na nás řval, že tam není žádná kavárna.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

strašné ve sklepě. Kamarádka v pokoji č.16 musela sedět na toaletě, aby se mohla osprchovat.V pokoji č.15 lezly dráty elektriky hned u vchodu, skříň žádná.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Stravování dobré, hlavně jsme si užily ryby a kuřata.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

O vilu Golf se starala Bohdana-dívka ze Srbska ta vše uklízela a od 6h.ráno do 24hod. večer sloužila domácímu, nakupovala a vařila mu a pak teprve mohla uklízet a za to za všechno dostávala 25Oeuro za měsíc. Kdyby jí tam neměl, tak on nehnul prstem.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž žádných 45Om, ale 1,2km tak takhle balamutěj klienty. 2Omin. po rušné ulici plné projíždějících aut. Moře báječné a nával lidí.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu v zástavbě ale klidné.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Strašný nikdy už nepojedu s ********** nabízejí podřadné ubytování- tři lodičky - nevím co to je ale spíš to je ponorka.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání