Napsat recenzi

Šlo to

Recenze hotelu Vila Perović *** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 104x
Recenze se líbila: 217 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Však si přečtěte, to co jsem napsala dole.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Za tu cenu to ušlo, žádný zázrak to nebyl ale, prostě normální pokoje, trošku staršího typu. Pokoje jsou vybavené kuchyňkou (rychlovarná konvice, nějaké hrnce, skleničky, hrnky, příbor, sporák, lednice, umyvadlo), dále pak koupelnou, ve které nám zprvu nefungovala sprcha ale dalo se to spravit a klimatizací. Z balkonu jsme ale výhled na moře neměli, což trochu zamrzelo.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Strava tu byla dobrá, nemůžu si stěžovat. Snídaně i večeře si musite vybrat na celý týden dopředu, takže potom ani nevíte co jste si objednali, když vám to jídlo donesli.

Že snídaně si vybíráte že 4 pokrmů (palačinky, vaječná omeleta, anglická snídaně a klasika chleba se šunkou a sýrem).

Večeře tu byly super, chutné jídlo. Jako vždy se večeře skládala z Polívky, hlavního chodu a dezertu, mohli jste se tu setkat i se "salátem" (okurka a rajče nakrájené na talíři). Osobme se nám nestalo že by jídlo bylo studené, právě že naopak, někdy bylo dost horké.

Jediné minus bych asi dala jídelně, která byla tak pro 20 lidi, i když v hotelu jich bylo ubytováno mnohem více a hosté si nemohli sednout ven na terasu a navíc zde bylo mnoho much.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Jak už jsem psala, pokoje jsou dobře vybavené. Jsou uspokojující. Co se týče personálu, tak ten je nevyškolený, na jídlo se někdy muselo celkem dlouho čekat, ale co naplat když tu byli jen dva číšníci(aspoň byli příjemní a ochotní), pokud vám nechutnala snídaně,mohli jste si ji naprosto v pohodě vyměnit za jinou. Paní majitelka na má zprvu působila jako dosti namyšlená panička ale ukázalo se ze je úplně v pohodě a můžete se s ní se svim domluvit. Pozor ale, nikdo tu nemluví česky, číšník se sice snaží ale moc nerozumí. S paní majitelkou se můžete domluvit aspoň anglicky, mluví dost dobře.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž je jak oblázková, tak písečná. Můžete si koupit buď lehátka (6-10 euro),anebo na předem určených místech si dát deku. Pláže jsou čisté

Moře nádherné.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

No, hotel blízko cesty, kde jezdí nejen černohorští řidiči jako manici, bez chodníku. Hned vedle hotelu rozestavěná stavba (je na ni krásný výhled). Ale najdete nedaleko i menší kramky s potravinami, je tu levno, můžete si tu koupit dost věcí. Na druhém konci promenády, cca něco přes kilometr je obchod VOLI, doporučuji tento obchod, je jedním z těch větších a ceny tam jsou nižší než v těch obchodcích u moře.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Za pár let bych se tady chtěla vrátit a podívat se jak se to tu změnilo. Černá Hora změny opravdu potřebuje. Nemůžu říct že bych byla nějak extra nespokojená, jen bych příští rok jela raději na sever do Chorvatska nebo na jih do Albánie. Pokud už tady ale jste, doporučuji jezdit na výlety. Černá Hora se může pyšnit opravdu nádhernou přírodou a památkami (Kotor, boka kotorská, Centinje, kaňony řek Tara a Morači, Budva).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ilona: Vila Perovič Club - 26. 7. 2019 12:28

Recenzi píšete o Vile Perović v Budvě nebo jste byla ve Vile Perović Club*** v Sutomore, kam jezdí letos CK? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání