Napsat recenzi

ohromné zklamání

Recenze hotelu Park Hotel Budva *** (Černá Hora - Budva - Budva)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 520x
Recenze se líbila: 615 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování neodpovídá reklamovaným 3* oproti zjištění na místě že jde pouze o 2*, CK uvádí že je hotel po celkové rekonstrukci což taky není pravda. Stravování formou švédských stolů - hygiena katastrofální a výběr jídla 7x stéjně. Kladně bych snad hodnotila jen polohu hotelu a vstřícnost personálu v hotelu (nikoli v restauraci).

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Po zmíněné rekonstrukci není ani památky. První pohled při příchodu do recepce staré špinavé sedačky. Pokoj 116 pohroma - WC se splachuje systémem zatáhni za celou objímku splachovače a vytáhni je na šňůrce a čekej až vyteče všechna voda a potom ještě jednou krátce zatáhni aby neprotékala voda. Sprchový kout má vyvěšené dveře z kolejnic - což na 2 upozornění spravili. Místo sifonu je jen díra a kam teče voda nemám potuchy. V koupelně na zemi je velká louže vody, takže když jdete na WC tak do ní šlápnete. Po 2 upozorněních a dalším apelu průvodkyně to nějak zatmelili a dali kolem spr. koutu ručník, který chudák uklízečka chodila pravidelně vytírat. Jen díky uklízečce jsme bydleli v přijatelných podmínkách -díky jí.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Nechce se mi to ani psát ale jedním slovem katastrofa. Jídlo na snídani 7x zopakované beze změny a s bídným výběrem. Na večeři bylo jen jedno jídlo teplé zbytek bylo studené jako třeba rybí filety v trojobalu, špagety, placičky z mletého masa. Nedalo se to jíst - snad kdyby to bylo teplé tak to mohlo být dobré. Ovoce jsme za týden měli 2x a to jednou byly broskve, které bych tak povykrajovala na marmeládu ale ne na jídlo. A co se týče stolování to není ani katastrofa, ale přímo ....... Ubrusy byly špinavé již při našem příjezdu a nezměnilo se to za celý týden. Jakým způsobem sbírají zaměstnanci použité nádobí a stíjným způsobem odporně chystají (nedá se říct) čistí příbory se nebudu zmíňovat, protože mi přestalo chutnat již druhý den. Příbory jsme si museli nejdříve ubrousky řádně očistit a hrníčky na čaj pečlivě vybírat. Na smídani byl k čaji i citron, na večeři jen čaj a cukr. Káva nebyla vůbec. Hrůza, hrůza - a to jsme procestovali již několik zemí ale s takovou hygienou a ubohostí jídla jsme se ještě nesetkali. Dávám 1* a to jen proto, že se jsme si z té bídy nakonec něco vybrali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Vybavení pokojů standartní staršího data, na balkoně železné židle a stůl z doby kdy asi hotel postavili. Personál hotelu se snažil, recepční usměvavé, pokojská se hodně snažila udržet soc. zařízení v čistotě - patří jí poděkování.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž v dostupné vzdálenosti od hotelu to bylo plus naší dovolené ale poplatek na lehátka 6 EUR na den je dost protože taky už něco pamatují. Chodili jsme na pláž mimo slunečníky a moře bylo krásně teplé a ráno čisté. Během dne ovšem připlavaly nečistoty , které tam naházeli lidé a taky rostliny, které rozbrázdily čluny.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Park vzrostlý, trávníky se snaží kropit a udržovat ale není to na jedničku v jiném hotelu mají krásný hustý trávník a v PARKU je trávník velmi vyschlý.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Prostředí celé Budvy je ovšem krásné a zvlášt stará část. Krásný dojem ovšem kazí zase všudypřítomný nepořádek.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Budva - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání