Napsat recenzi

Zlatna Obala - zastavil se čas?

Recenze hotelu Zlatna Obala Hotel *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 375x
Recenze se líbila: 459 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V září jsem před odjezdem upozornila CK KOvotur na recenzi v internetu s dotazem, zda toto vůbec čtou. Bylo mi odpovězeno, že dosud si nikdo nestěžoval..Myslím, že je dost neprofesní opomíjet recenze a čekat jen na písemný projev přímo k CK. Ale nevěřím slovům, že by to každý pominul. Stížnost byla zřejmá při našem pobytu od lidí na každém kroku. Snad se sází na dfůchodce? Nějaké foto jsem též pořídila, ale k čemu, cožpak předchozí recenze nemluví za vše? Je to snad nemalé svědectví o tamní lokalitě? Nyní je údajně tento hotel prodán a tím je to snad všem lhostejné? Hlavně, že se ještě někdo najde, kdo to zkusí se přesvědčit? To je seriozní přístup? Nikdo Vám neřekne předem kolik je tam schodů, že jsou to vybydlené apartmány, že to absolutně není vhodné pro důchodce, hůře pohyblivé lidi a malé děti (snad pro mládež? ). Jeli jsme s manželem a 3 letým vnukem. Autobus byl připraven u letiště, ne však na určenou kapacitu. Byla jsem vyzvána delegátkou Lenkou, zda bych si dítě nemohla vzít na klín. V autobude byly přitom bezpočnostní pásy. Proč tedy? zeptala jsem se, je-li to vhodné z bezpečnostních důvodů, učiním tak bez problému. Více nenaléhala. Mrzí Vás, že CK jistě o tomto problému ví, ale hra na slepce je výhodnější, proč být féroví, seriozní...Zdá se mi to však jako neprofesní přístup.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Ubytování nejen víc, jak skromné, ale má-li někdo problém zdravotní pohybového rázu, má jistě problém i projít uličkou cca 20 cm mezi stolkem a postelí, natož tuto překážku přeskočit. CK upozorňuje, že zájezd je vhodný pro seniory a také rodiny s dětmi. Teplá voda tekla pouze ojediněle. Úchyty na toalet.papír a kohoutky od vodovodu zůstávaly často v ruce, pokud za ně někdo chytl, dveře od apartmánu šly zavřít až na zhruba 5 pokus, nezapadal dobře zámek. Nábytek oprýskaný, skříň nedovírá, chyběly nahoře dvířka...Matrace menší, než postel.Prostor velmi stísněný, slovo skromný je slabý odvar.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Fronty na jídlo již před jídelnou a poté pokračovaly samozřejmě i v jídelně. Pokud by pršelo stojíte venku bez přístřešku. Je to nedůstojné. Otvírala se jídelna se zpožděním cca 5 min. Chaos uvnitř. Mnohdy se hledalo místo k sezení, jelikož prostor omezili díky skupině lidí, jenž měla zažádáno o výlet.. Nikdo nebyl uveden na místo. Jídlo bylo nemocničního charakteru. 2x ryba, 1x plněné malé papričky a jinak neustále k obědu i k večeři kuličky mletého masa. Příloha - rozvařené brambory, někdy rozvařené těstoviny, 1x rýže. Jinak občas nějaké zapešené nudle z těch nedojedených těstovin se slaným sýrem a nebo s mletým masem. Zelí a zas jen zelí jako příloha (syrové). 2 druhy moučníku obyčerný piškot, politý slatkým ředěným sirupem a kokosová buchta. Dobré byly pouze pudinky. Žádné švédské stoly!Forma bufetu s 2 možnostmi, /v neděli s jednou/. Salám pouze náš junior každý den k snídani nebo džem, 2x byly míchané vajíčka. Nemrzelo mě, když jsem oběd i vynechala, nepřišla jsem o nic. V předchozím turnusu byla má kamarádka, její předběžné slova a recenze nespokojených klientů mi vše potvrdily.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Program pro děti jsme nemohli stihnout, neboť byl zároveň zájezd. Je nutno se podívat u nás na předběžnou předpověď počasí, jelikož tam Vám delegáti napovídají, že bude nádherně a vy si tak v dobré víře rádi zaplatíte zájezd. V areálu je minimarket. Pozor, není zde naprosto nic, než nejaké nafukovadla a voda k pití, ještě se na půltě válely 3 sušenky. Delegátka Vám poví, že tam seženete známky...Prodavačka sedí před obcůdkem, hraje si s mobilem, ani se na vás nepodívá a jen vám suše a znuděně sdělí, že známky nemá a už ani nebudou. Zřejmě obtěžujete. Musíte cca 2O min. do vzdálené pošty, kde otvírájí jen dopoledne a to ještě mají hodinu přestávku a přitom končí ve 2 hodiny ! Stále je to však zájezd vhodný pro vytyčenou kategorii lidí (senioři, pobyty s dětmi). Nákup je totožný. Chcete-li si něco obstarat,musíte opět až do Sutomore. Zdá se tu být vše problém. Zde není standart, zde se ocitnete jakoby v jiné době, kde nic nejde anebo ano, ale tento systém je vám vzdálený a nepochopitelný.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Svah do vody je strmý, pro děti absolutně nevhodný. Někde jsou malé oblázky, někde velké kameny, ve vodě jsou místy velké balvany. U hotelu je moře převážně více rozbouřené, než ve vedlejším letovisku. Voda se čeří a vyplavuje chaluhy, jenž nikdo neuklízí.Takže pláž je plná chaluh, a nepořádku. Nikdo to neuklízí, nemáte kam dát deku, Snad na betonovou zítku pod areál budovy, jenž je určena pro průchozí.Tam se můžete posadit. Vedle na betonovém plácku u moře je plno pet lahví, vyhozené lehátko, rozbitá židle... (mám zdokumentováno). Bohužel, je tu i spoustu bezprizorních pejsků a kočiček, což tomu dodá smutný ráz. Jídlo se z jídelny vynášet nesmí a tak těm chudáčkům není možné ani nic podstrčit. Nikde jsem neviděla ani misku s vodou třeba od personálu. Jistě, to je kulisa mimodění.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Celý komlex je ve strmé stráni a mnoha schodech. Musí se tak absolvovat chůze po nich několikrát denně, zcela určitě do restaurace nebo na pláž, anebo, pokud se člověk rozhodn jít na výlet, či do vedlejšího letoviska. Vše je ovšem zhoršeno, pokud musíte svá zavazadla vynosit . byť i po části zmínených schodech. Zřejmě agentura vychází z toho, že senioři ocení vše. Domnívám se, že je to spíše za trest a ještě za to zaplatí. Snad je tato lokalita vodná pro velmi akční lidi a zdravotně zdatné a velmi skromné lidi.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Zřejmě agentura vychází z toho, že senioři ocení vše. Domnívám se, že je to spíše za trest a ještě za to zaplatí. Snad je tato lokalita vodná pro velmi akční lidi a zdravotně zdatné a velmi skromné lidi. Naprostý propadák. Jediné, co se dalo pochválit, byla delegátka, jenž pocházela z Černé Hory pí. Kostková. (Úsměv a vlídnost), to člověk ocenil, protože to je zde zřejmě vzácností)..

Nedoporučuji!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání