Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 488x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Navštívili jsme s manželem Černou Horu v době 22.6. - 6.7. 2016 s CK. Moc jsme se těšili, ale naše zklamání bylo veliké. S klidným svědomím mohu napsat, že to byla nejhorší dovolená, jakou jsme kdy zažili. Černá Hora a CK již nikdy více!

Ubytování  průměrně (3/5)

Starý ošuntělý pokoj se zapáchající koupelnou (zápach zřejmě vycházel z kanálku v podlaze), sprchový kout s plesnivým závěsem, opadané kachličky. Postele vrzaly při každém pohnutí, matrace staré proleželé.

Během pobytu spadl kus stropu nad venkovním posezením vedle restaurace.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Chuťově ušla, ale výběr byl minimální a co bylo nejhorší, jídla se opakovala stále dokola.

Ovoce byl nedostatek, když donesli z kuchyně mísu, ten, kdo byl rychlejší, vyhrál. Nám přišlo ponižující utíkat přes jídelnu pro nektarinku, tak jsme radši byli bez ovoce. Se zeleninou to taky nebyla žádná sláva, k snídani např. pouze okurky, to mi na stravování all inclusive přijde dost málo. Ubrusy věčně upatlané, jednou večer jsme byli svědky toho, jak

je místo výměny obracejí "naruby", asi z úsporných důvodů, dost nechutné.

Potahy na židlích špinavé.

Na jídlo jsme stáli pravidelně frontu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na personál restaurace a baru si stěžovat nemůžeme, všichni byli usměvaví a ochotní. Uklízečky se tvářily kysele, asi je práce baví, i když se rozhodně nepředřou. Ložní prádlo za 14 dní vyměněno pouze 1x, ručníky a osušky 2x. Úklid sestával z vysypání koše a kontroly WC, zda je čisté. Kobereček před postelí zřejmě nepoznal vysavač, byl plný vlasů a nití hned po našem příjezdu.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž ušla, moře zkraje čisté, dál to už bylo horší.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Promenáda, po které jezdí auta a motorky, takže musíte neustále uhýbat, není zrovna to, co by nás nadchlo.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Zámek hrůzy, již nikdy více!

Nepochopím, jak CK může toto nabízet svým klientům. Pokusili jsme se po návratu reklamovat, ale údajně není co, neboť vše je v naprostém pořádku.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání