Napsat recenzi

Hotel Koralli Sutomore

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 434x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý den, vážení dovolenkáři , byli jsme v Černé Hoře poprvé a naposled viz dále,.

Ubytování  průměrně (3/5)

K pokojům mohu klidně napsat že jsou staré tudíž ošklivé a že CK tento hotel nabízí jako 3 hvezdy je jako nabízet favorita s klimatizací.Ihned po otevřenískříně jsme měli usměv na rtu kdy polici podpírala vatova tyčinka do uší misto šroubku. Kde ho ale zaručeně najdete jsou okna ktera se neotvírají jelikož maj v sobě dva vruty , pouze balkonové dveře.Sprchovací zavěs přichycen na stahovacích paskach ke stropu a misto zářivky nad zrcadlem vytažené kable s objimkou a žárovkou. Dveře vytahu prý již dvaroky třískají takže pokoje naproti jsou jako recepce víte když někdo jede vytahem.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava chutná bohužel každy den stejna na výběr ze dvou jídel obě forma gulášu jen s jinym masem přiloha br. kaše. Byl i řižek jeden den a přiloha těstoviny. Večeře zbytek co zbylo z obědu jen s přídavkem mrkve či hrášku. Ovoce se nosi v míse a když zaváháte ani nevíte že nějaky bylo. Zelenina rajčata a okurka. Snídaně obden vaječina či volské oko k tomu parky či ogril.parky. toto je obden stále dokola. Je mysli či marmeláda. ALL inclusive nehledejte je to plná penze s nápoji voda se sirupem nebo pivo či vino. Bar allinclusiv je také velká bomba pivo čepované do popraskaných sklenic kava turek a opět čepované sladké vody. Nám bylo řečeno že bude na výběr z místních alko i nealko ale jaksi nikdo neřekl že alko je jen rakija, takže zapomente na míchané drinky či obyčejný gin tonik. Posezení u tohoto baru připomíná 3.cenovou skupinu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Pokud jste se dočetli že je na hotelu fitness tak tam prý je ale životu nebezpečné, což nam bylo sděleno . personál hotelu je neochotný ba dokonce se chová nadřízeně. Obdivuji delegátku paní Marii která ve svém věku po důchodovém má stále sílu zde pracovat.Vše se dá skousnout ale toto je silná káva , když jsme se chtěli v den odjezdu osprchovat dozvěděli jsme se že má hotel pár pokojů k těmto účelům , ovšem návštěva těchto pokojů předčí vše co jste na dovolené neviděli a nezažily. Tyto pokoje jsou z boku hotelu vypada to jak na nadraží v podchodu či ubytovně pro sociální případy.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je celkem pěkná a píše se že je hotelová s hotelovým barem . No ani zde nečekejte služby allinclusive vše se plati ane málo 7 eur za lehatka se slunečníkem je dost. Do baru jsem jen nahlédl a voda 3eur. pokud si chcete najit místo pro ručnik tak věřte že i když ho najdete další den budou lehátka tak roztažené od sebe že si nakonec připlatíte oněch 7eur.Moře dopoledne čisté odpoledné břečka a není zvláštnost kdy vam při plavání na ruce skonci prezervativ ci jiné podobné okázalosti.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okolí pěkné podobné chorvatsku , promenáda pěkná s obchody i s bary či pizzou. Mimo ni pokud vstoupite jste rázem obsypání nečistotou a všelijakym svinstvem.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Jelikož jsem měl možnost hovořit s klienty v dalších hotelech a byli stéjně nalazení jako my neočekávejte že je to někde lepší. Proto Černou horu nedoporučuji jedině jako poznání nepoznaného. Lituji CK že propučuje své jmeno takovému šlejdrianstvý.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání