Napsat recenzi

HOTEL KORALI NEEEEEEEE!!!!!!!!! Stary,skaredy hotel s neprijemnym personalem!

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 566x
Recenze se líbila: 418 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

NAPROSTO SOUHLASIM S NIZE UVEDENOU RECENZI Autor: P+M, 5. 9. 2016

Taky jsme dlouho vybirali a protoze jsme uz skoro vsude byli rozjodli jsme se pro Cernou Horu,

ktera musim podotknou je pekna ,ma nadhernou prirodu,ale SUTOMORE proste NE !!!!

Na tak skarede a preplnene plazi,popr promenade jsem snad jeste nikdy nebyla :/

Ne jenom ze ihned po prijezdu jsme byli zklamani z hotelu ,ikdyz jsme jiz z recenzi vycetli,ze nebude nic moc a vsichni psali jak je stary a komunisticky, nechteli jsme verit a porad sme tomu nejakou tu malou sanci davali,ze si to prece jenom uzijeme,ale nestalo se tak.

Do hotelu Korali,uz fakt nikdy. Je to hodne stary hotel ,ja se na dovolenou jedu odreagovat a chci se citit prijemne v peknem prostredi ,ale pokud spim kazdy den v pokoji ktery je vybaveny 30 let starym nabytkem na hnusne posteli, urcite se citit dobre nebudu ://///

Jinak po prijezdu jsme dostali pokoj s vyhledem do nikam na nejake provizorni parkoviste.

Na recepci byl pan recepcni velice unaven a byl neprijemny a tvrdil ze se pokoj vymenit uz neda.Celkove personal se zdal byt neprijemny, popr znuzeny ,12hod sichtu chtel mit proste rychle zasebou.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jak uz se tady vicekrat zminovalo,nejsme z cukru a a ja osobne jsem uz i mnohokrat byla ubytovana na hostelu a v ruznych hotelech s mene hvezdickama, kde sem se ale citila mnohem prijemneji nez v hotelu Korali.

VSECHNO JE PROSTE STRASNE MOC STARE ,takovy nabytek a zarizeni u nas nenajdete snad uz nikde ,moji prarodiceuz bydli moderneji .

Pokoje zarizene vsechny stejne, standartni vybaveni,samozrejme nic nechybi,ale stitila jsem se snad vseho na co sem sahla.

Stara postel,se staryma dekama,koupelna z roku raz dva s uplne hnusnou toaletou ble.

Jinak se zdalo ,ze je vse ciste,ale me ten pobyt tam byl celkove neprijemny.

Hotelove chodby smradlave,zatuchle ze staryma kobercama,ktere byly milionkrat cistene,terasy na posezeni take nic moc a co se tyce toho vytahu tak NO COMMENT!!!Ten snad patri do starozitnosti :D No deeees.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Meli jsme all inclusive na ktery jsme se tesili.

Jak uz bylo zminovano v jinych recenzich, resaturace byla preplnena,cekalo se v radach bud na snidani na piti a kavu nebo na obed na talire a samozrejme jidlo,ktere prvni tri dny chutnalo a pote se bohuzel jenom opakovalo. Porad to stejne dokola,hlavne gulase a omacky ,kazdy den maso, ktere ja teda moc nemusim,takze nejaka jina zeleninova varianta chybela a co mi nejvic chybelo bylo nejake CERSTVE ovoce,ktere by v jiznich zemich melo byt dostatek.

Taky ten all inclusive smesny bar,ve kterem se vlastne nedalo sedet, jenom venku.

Dva typci tam cepovali pivo a rozlivali vino z nejakeho kanystru ktere chutnalo fakt kysele ,nejakou tu jejich levnou rakiju a preslazene soft drinks ,clovek s tim ani nemohl jit pryc a musel tam sedet na lavicich .

Jinak celkove all inclusive si asi uzili lidi co byli poprve na dovolene,coz tak u vice vypadalo, ( protoze zajezd byl levny ) jakoby snad nikdy nebyli u more a cpali se tam tim jidlem a lili do sebe to hnuse vino a pivo horem dolem. No me to fakt za par dni lezlo i usima a radsi jsme si zasli do nejake jine restaurace v okoli (ktere taky byli nic moc :( )

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Kulturni vyziti teda zadne :D program vlastne taky zadny, jen nejaka ta diskoska pro ty nejmensi.

Bazen zadnyyyyy !!!! To sme uplne prehledli, bohuzel hodne chybi ,protoze k plazi musite prejit pres cestu ,ktera je za plotem.

Hotel nabizi take par vyletu, ktere jsou pekne ,ale cely vylet stravite v autobuse !!!

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Plaz skareda :/ snad nejhorsi kde sem kdy byla, kaminkova, spinava, preplnena, lidi tam byli jak sardinky, navic kazdy den musite platit 7 eu za slunecnik a lehatka,je jedno v kolik hodin prijdete. Celkovy vyhled na to more byl nudny.Do vody se dalo jit tak 1,5 m a uz byla hloubka,protoze more podemliva ty kaminky.

Byly tam snad jen vesnicke rodinky s detmi .

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Okoli hotelu znamena jedna hnusna preplnena promenada ,kterou dojdete do mestecka Sutomore,ktere je jeste hnusnejsi nez ta promenada.

Jinak se neda jit nikam ,protoze z druhe strany hotelu je velka frekventovana hlavni cesta.

Celkove okoli u hotelu Korali ma tak pekny mozna vyhled na ty hory,ale jinak zadna slava,citila sem se tam uveznena.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Myslim, ze bych tu toho mohla napsat jeste spoustu. Tohle je snad moje prvni recenze co jsem napsala, protoze jsem byla opravdu hodne zklamana a hotel opravdu neni pekny a meli by to vedet vsichni ti co se na dovolenou tesi .

Hotel snad neni vhodny pro nikoho,mladi lidi se tam unudi k smrti,stari budou mit problemy s plazi a vubec s pohyblivosti, mozna tak pro nejake ty lidi z vesnice s velkyma pupkama ,kterych tam bylo dostatek :D

Hotel proste vubec nedoporucuju !!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání