Napsat recenzi

Hotel Korali

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 565x
Recenze se líbila: 647 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou v Černé Hoře jsme absolvovali poprvé a příjemně nás ohromila svou krásnou přírodou. Hotel Korali je skromnější, nutno podotknoutm, že se jedná o dvouhvězdičkový hotel, nikoliv jinak, jak je uváděno. V recenzi nechci vypichovat nedostatky, pouze je chci zmínit, mnohdy se jedná o malé věci, které někteří přecitlivělí turisti ztěžka přecházají. Našim mottem bylo si dovolenou užít a neřešit věci, které za to nestojí, ovšem vždy se najdou takoví, kteří měli motto opačného rázu. A jen bych chtěla dodat, že většinou napíše negitivní recenzi ten, kdo si chce určitým způsobem vylít zlost, nikoliv pro dobro a informovanost vás potencionálních klientů hotelu. A dále tým delegátů Kovotouru byl naprosto perfektní, maximalní snaha je slabé slovo.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel postarší, ale udržovaný. Pěkná a denodenně udržovaná zahrada. Uklízelo se každý den. Pokoje vybaveny starším nábytkem,ale pěkný. Koupelna taky starší, ta by dle mne již zasloužila obnovit. Ale nic z toho nebylo takové, že by se nedalo v posteli spát, či užívat koupelnu. Příjemné posezení na terase. Jídelna pěkná, neustále uklízená, ubrusy vyměněné.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo bylo velice chutné, výběr byl veliký a dostačující. Tomu komu místí kuchyně nechutnala, tak ten je chronický stěžovatel.... A ten kdo bazíroval na odpolední svačince, nechápu, po obědě jsem neměla na další jídlo ani pomyšlení a byla jsem rádá, když jsem jakž takž byla schopna jít na večeři. A ne se v tom teple nacpávat chipsy a tyčinkami na terase.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Na recepci trezor, wifi. Klimatizovaný hotel. Úklid probíhal každý den, výměna ručníků ob den. Personál, jak kdo. Možná by se mohl snažit mít příjemnější výraz. Co mi více na perosonálu u výdeje nápojů a obsluhy jídelny vadilo,když jim člověk slušně poděkoval za uklizení stolu či podání napoje, neobtěžovali se ani kývnout natož odpovědět prosím. Což je myslím slušnost. Jako by tam ani nebyli....

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře bylo čisté, sice je pravda, že asi dvakrát odpoledne se začalo špinit, ale přidávala jsem tomu, že byly velké vlny, které připlavily věci, které byly během dne spláchnuty z pláže od turistů blízko moře, což jsem na vlastní oči viděla. Pláž hotelu prý byla uklízena, pokud byla, tak spíše od větších odpadků než byly nedopalky. Ty tam opravdu byly a když už se platí za plážový servis měla by být pláž uklizena včetně i nedopalků. Ty opravdu dojem písčito-oblázkové pláže kazily. Více odpadkových košů by také nebylo na škodu.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V areálu hotelu uklizeno, hezká zahrada. Mimo hotel, na promenádě taky během dne uklizeno, po přílivu turistů odpadkové koše nezvládaly, Ale vzhledem k poznání většího rozsahu Černé Hory tak černohorci odpadky a jejich výrazný úklid příliš neřeší.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Dovolenou jsme si užili a dlouho na ni budeme vzpomínat. Člověk jestli si chce na dovolené odpočinout tak si ji má užívat, vypustit, přestat řešit spoustu věcí atd... Takže je to především o přístupu, myslím, že spostu věcí i z těch mých vypsaných lze přejít. Já jsem je přešla, jen je okomentovala a bylo, super dovolená. Do Černé Hory se určitě budu ráda vracet.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání