Napsat recenzi

Dovča v Sutomore - hotel Korali

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 367x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdo jezdí na poslední chvíli do 5 hvězdiček a zvykl si na určitou úroveň a služby za 13000,- tak si nemyslete, že tady za stejnou cenu bude totéž. Není, ale ten kdo jede hlavně za mořem, sluníčkem a odpočinkem a na luxus tak nehledí bude spokojený.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel je starší, starší je i vybavení, ale všude bylo čisto, koupelna uklízená denně, ručníky měnili ob den, toaletní papír doplňován denně, klimatizace fungovala, na pokoji funkční malá lednice a TV, v koupelně i fén. Na balkóně stolek a 2 židle. Vzhledem k tomu, že tam člověk potřebuje jen přespat a zdržuje se na pokoji minimálně to uspokojí.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

All inclusive - nelze srovnat např. s Tureckem, ale nač vybírat z 25 jídel. Odpolední snack a půlnoční polévka nám opravdu nechyběla a vzhledem k tomu, že s přítelem neholdujeme obžerství výběr a množství nás vždy uspokojil. Ze zeleniny krájená rajčata, okurky, bílé zelí, míchaný salát, na ovoce banány, jablka, nektarinky, meloun. Malé zákusky. Ryby, kuře, vepřové i hovězí, přílohy brambory, rýže, těstoviny, výborné teplé pečené zeleninové směsi bez masa (lilek, tykev, paprika, rajče, cibule). Ráno káva, čaj, džusy, k obědu a večeři pouze voda, zvenku pak od 12 - 16 a od 18 do 21 pivo, cola, džusy, červené víno, káva, rakije. Říkali jsme tomu výčep, posedět se dalo na dřevěných lavicích u stolů jako ve venkovní hospodě. Střevní problémy žádné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Kdo hledá dovolenou s bazénem, fitkem a tenisovými kurty poohlédněte se jinde. Nějaký program byl (zumba, aerobic, něco pro děti, a pod.) my jsme nic nevyužili tak nevím. Personál hotelu v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž je v podstatě hned u hotelu, večer přecpané koše odpadky, ale do rána byly uklizené, sbírali i čurbes mezi lehátky. Kdyby nebyli lidi prasata a nezahrabávali vajgly do písku tak OK. Slunečníků a lehátek dostatek, myslím že za 4 eura na den, my jsme zvyklí na rohožky, nebyl problém, místo kam je dát vždy bylo. Půjčovali tam šlapadla o kus dál vodní skútry, taky tam tahali na "banánu" a s padákem. Pokud fouká vítr, moře má 17 stupňů, ale jakmile přestane, druhý den třeba 25. Vstup po oblázkách, brzy hloubka, na dnu písek. Brýle do vody a šnorchl není potřeba, pod vodou není vidět žádný život. Voda křišťálová, průzračná, hodně slaná.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Po promenádě se dá dojít do centra asi 500 m. Po cestě spousta stánků, restaurací, taky supermarket, pošta, lékárna. Bohužel v sezóně taky hodně lidí. Na víc jak 8 dní by se člověk už nudil. Hudba do hotelu nebyla moc slyšet, nerušila.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Po přečtení recenzí jsem byla špatná z toho co jsem to objednala, ale nakonec se nám tam líbilo. Delegátka Marie je naprosto úžasná paní, která má svou práci ráda a někoho jako ona jsme nikde nezažili. Kdo chce luxus se vším všudy nechť si vybere hotel o 5 hvězdičkách. Tento hotel i místo je pro nenáročné klienty. Nenadchne, ale poslouží účelu. Černá Hora nás ale okouzlila svou přírodou, kterou jsme spatřili na výletě do Kotoru a Cetinje a také čistým průzračným mořem, a proto se tam hodláme ještě alespoň jednou, zase na jiné místo vrátit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání