Napsat recenzi

Černá Hora hotel Korali 15-22 červenec.

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 282x
Recenze se líbila: 320 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Moc rád bych poděkoval cestovní agentůře v Pelhřimově a paní Miladě za skvělý tip na dovolenou. Černá Hora mě očarovala, krásná země, super pláže a skvělé počasí a moře. Hotel Korali je opravdu starší, ale nevěřte recenzím, které píšou asi konkurenční cestovní kanceláře nebo nevím. Jídlo dobré all inclusive slušné a hlavně jsem zde přijel na moře a pláže apoznat zemi kde jsem ještě nebyl, hotel Korali určitě není hotel kde se budete přejídat a opíjet drahými alkoholickými nápoji, to jedte do Egypta kde vás se samopalem budou hlídat i u konaní potřeby na toaletě, Černou Horu za mě bych doporučil lidem kteří rádi poznají krásnou zemi, nechtějí dlouho letšt letdalem a užijí si skvělé moře a pláže.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj bez jakékoliv chyby. Vše čisté, uklid pravidleně a klima a lednice ok. Co více třeba :-)

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Chutově výborné, výběr slušný, spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Delegátka Marie stále k dispozici a dvě blond animátorky myslím jménem Lucie a Verča super.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Famožní pláže a moře, doporučím navštívit i další krásné pláže v Černé Hoře jako Lučice, Kamenovo nebo Ulcinjskou pláž prostě pohádka takové pláže.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Zahrada, promenáda, park.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Jsem cestovatel a díky doporučení jsme objevil krásnou malou zeni, kterou jsme si ihned zamiloval.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Alena Neklová: recenze - 25. 7. 2017 15:12

Vrátila jsem se z dovolené v Černé Hoře,Sutomore / Korali, po třech letech jsem se tam vrátila, příroda překrásná,no co se týká služeb nic moc, hlásit docházklu při každé návštěvě jídelny des,(platí to všichni rekreanti), pracovníků na ten hotel si myslím, dosti lidí?srovnávat třeba s Mallorkou nebo Řeckými ostrovy nelze,že je to Hotel all inklusive je nesprávné, mělo by to mít jen s plnou penzí,od CK bylo na psáno 55+ že bude 1. zájezd za darmo ale lživá informace, na zájezd bylo jen odečteno směšnou 10Eur,byla jsem již s kovotourem na Krétě /Bali Hotel Talfa a ubytování a strava děsná, reklamaci mi neuznali, jen bylo sděleno že mi na další zájed dají směsných 500 korun přitom jsem byla s dcedou a vnučkou, čekám měcíc alespoň co slíbyli zatím nic neposalli, vždy sedadlo v letadle v pobou směrech na křídle,s mezipřistáním poprvé v Pardubicích,no s takou cestovkou už nikdy, opravdu děkuji nechci, ještě za takové hříšné peníze amálo dní, přletíte v 22:00 a odlétáte 14:00. reagovat

Zbynda 77: BLBOST - 25. 7. 2017 20:36

Pěkná kravina co tady píšeš. reagovat

Alena NEKLOVÁ: Re:To není blbost - 25. 7. 2017 21:37

To je opravdová realita,komu tykáš? nemám důvod si něco vymýšlet,a mužů srovnávat..... reagovat

Zbynda 77: BLBOST - 26. 7. 2017 17:51

Tobě Matlo. Je to všechno podvod co je zde napsáno. Realita je hrozivá. reagovat

Zbynda 77: Alena Neklová - 26. 7. 2017 17:57

Omlouvám se. Moje připomínka patřila k této recenzi kterou napsal David Kábrt. S vašim komentářem pod recenzí k hotelu Korali souhlasím a mohl bych přidat i horší připomínky které jsme s partnerkou zažili reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání