Napsat recenzi

Černá Hora a hotel Korali velmi milé překvapení!

Recenze hotelu Hotel Korali *** (Černá Hora - Bar - Sutomore)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 434x
Recenze se líbila: 569 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž Sutomore Pláž Sutomore
  • Hotel Korali v krásné zahradě u moře Hotel Korali v krásné zahradě u moře
  • Malá pláž kousek od Sutomore u kláštera Ratac Malá pláž kousek od Sutomore u kláštera Ratac
  • Výlet do kaňonu řeky Tary nádhera Výlet do kaňonu řeky Tary nádhera

Před odletem jsme si s kamarádkou přečetly mnoho recenzí a nabyly jsme dojmu, že musíme jít zájezd okamžitě zrušit a raději zůstat v bezpečí domova. Naštěstí jsme tak neučinily. Hotel Korali nás velmi překvapil a nezaznamenaly jsme nic z toho, co tady ostatní recenzenti haní nebo na co si stěžují. Hotel, personál ani okolí si takové recenze nezaslouží. Pokud si člověk uvědomí, do jaké země jede a jakou má tato země historii, musí počítat s tím, že podmínky jsou zde na trochu jiné úrovni než třeba v nebo Řecku nebo Turecku.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje jsou zrekonstruované-nový nábytek v pokoji, skříně, matrace. Koupelna je staršího data, ovšem svůj účel splní a hlavně je obrovská. Stejně tak, jako pokojíček s balkónem a výhledem na moře individuálně ovladatelnou klimatizací, TV a miniledničkou. Na úklid si nemůžeme stěžovat, uklízečky byly milé, usměvavé, 2x týdně vyměnily ručníky, toaletní papír doplňovaly denně. Rozumný člověk si do pokoje nenanese tunu písku z pláže :) v areálu hotelu (kousek od vchodu na pláž) se totiž nachází kohoutek s vodou, kde se dají pohodlně opláchnout jak nohy, tak i boty od písku. Personál byl milý a usměvavý, vždy ochotný.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Výborná. Snídaně-teplý i studený pult. Vybral si snad každý- denně pečivo, něco na způsob Nutelly, 3 druhy marmelád, med, 3 druhy müsli a cereálií (k tomu mléko nebo bílý jogurt), meloun, tavený sýr, paštiky, párky, vejce-na tvrdo, omeleta i volská oka, klobásy, 4 druhy salámů, plátkový sýr, zelenina... Obědy-opět denně 3 druhy masa, zelenina-salátová okurka na kolečka, rajčata (poctivá, ne bez chuti jako na pultech supermarketů v ČR), zelí a hlávkový salát, někdy i míchaný salát dochucený octem a cibulí, těstoviny (jako suché k použití jako příloha, nebo s nějakou omáčkou), rýže, brambory, teplá zelenina, dezerty... Večeře-opět 3 druhy masa, ryby, těstoviny, brambory, rýže, zelenina, meloun, jablka, nektarinky, jako dezerty 3-4 druhy zákusků, které obměňovali, oplatky a jiné cukrovinky atd. Na obědě potkáte pouze klienty, kteří mají all inclusive, takže se bez problémů v klidu najíte. Nápoje ke snídani-několik druhů káv, několik druhů čajů (ale ovocný chybí), horká čokoláda, džusy i čistá voda, k cereáliím je možné nalít si mléko z konvičky. Nápoje u oběda a večeře - v okýnku all inclusive, které se nachází na terase a také v jídelně točené pivo výborné. Od oběda do večeře je možné na terase dostat malý snack, který se skládá z křupek, chipsů a tyčinek. I personál v jídelně byl velmi milý, vždy se zeptali, zda mohou sklidit špinavé nádobí ze stolu nebo zda budete ještě jíst.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hotel nabízí pouze zdarma wifi na recepci a trezor. Nic z toho jsme však nevyužily. Služby CK jsou v tomto ohledu lepší. Korali se řadí mezi tzv. klubové hotely a proto nebylo nouze o každodenní programy. CK nabízí hlídaní dětí, fitness cvičení, aqua-aerobik, zumbu, sportovní hry na hřisti vedle hotelu-fotbal, volejbal. Nebyla nouze ani o večerní programy- černohorský večer, promítání filmů, karaoke, taneční večer apod. Zkrátka každý den se něco dělo, kdo chtěl, zábavu si vždycky našel.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž s hrubým pískem se nachází hned u hotelu, odděluje ji pouze promenáda. Hotel má pronajatou část, kde plážový servis (2lehátka a slunečník) stojí 5 eura na den.Nachází se zde také sprchy se sladkou vodou a plážové bary, které ale nejsou součástí all inclusive.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Promenáda přes den klidná v noci rušnější, ale další výhoda že rušno je až cca 400 m od hotelu což zaručuje klidné spaní a kousek na zábavu.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Černá Hora je velmi pěkné místo, kde se setkáte s kontrastem vysokých hor na jedné straně a krásného moře na straně druhé. Dle našeho názoru si zde přijde na své každý, jak rodiny s dětmi, mladí lidé, ale i senioři. V našem turnusu jsme se setkaly se všemi věkovými kategoriemi a všichni byli spokojeni. Určitě bychom tento hotel bez váhání doporučily všem. Ještě na závěr bych ráda poděkovala milé paní delegátce Marušce a jejímu hlídači Čitě ( pejsek) a také za krásné výlety např. na kaňon řeky tary druhý největší kaňon na světě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 147
z 255 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání