Napsat recenzi

Nejhorší dovolená v Černé Hoře

Recenze hotelu Vila Maja-lida *** (Černá Hora - Bar - Dobra Voda)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 684x
Recenze se líbila: 405 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V Černé Hoře jsem byla již 4x, v této lokalitě poprvé a sem bych rozhodně už nikdy nejela.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování je pěkné, čisté, jenže problém spočívá v paní delegátce a panu domácím. O toaletní papír jsme si museli říkat téměř denně, bylo nám řečeno že bude pro naši potřebu v zásobě na chodbě, ale nebylo tomu tak. V koupelně je málo místa, není kam si odložit věci.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

"Snídaně na výběr ze dvou menu" znamená, že si zmatená delegátka zapíše že chcete jeden den ovoce, další den pečivo, na střídačku slané a sladké a pak stejně dostanete kus pečiva na osobu, které domácí koupil někde v nejbližším marketu. Snídaně roznáší o půl deváté a když si řeknete, že chcete snídani dříve, tak máte smůlu a stejně ji dostanete o půl deváté.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Ubytování slušné, klimatizace jela, televize vůbec, teplá voda tekla až poté, co nám sousedi ukázali, kde se zapíná bojler. Klima přirozeně teče, takže je třeba jednou za týden vyměnit lahev do které voda odtéká. Wi-Fi pořád nejede.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Nejhorší a snad nejzaplněnější pláž v celé Černé Hoře. Hlava na hlavě a to doslova, nelze najít místo, když si přivstanete abyste místo měli, tak přes vás potom chodí lidé, šlapou vám na deku, dokonce i na ruce, protože tam nejde ani projít. Fakt hrůza. V Dobre Vodě je totiž strašně moc vilek na malou pláž. Hrozný nepoměr.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Nic moc co by se dalo popsat. V okolí samé vily, čistota nic moc, ale odpadky se odváží denně, takže nic strašného. V Černé Hoře jsou včak čistější města, o tom žádná, stačí se podívat třeba do města Petrovac.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Nebýt výletů do okolních měst, tak bychom se tu asi unudili na pokoji, hrůza. CK by mohla vybírat delegáty, kteří se o své klienty starají, ne že jim jen nutí výlety. Paní delegátka o lokalitě nevěděla vůbec nic, neměla tušení kde je bankomat, jak tu jezdí autobusy, kolik stojí lehátka na pláži... Všechno si to musíte zjistit sami. CK ji platí úplně zbytečně, vůbec by tady nemusela být.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Monika Sliacka: Reakce na recenzi - 13. 8. 2015 15:20

V dusledku dnesnich udalosti, kdy jsem byla narcena z napsani teto recenze jsem se ze zvedavosti podivala na recenze k teto vile a krome toho, ze jsou vsechny negativne ladeny, s vetsinou souhlasim. Taktez s rodinou nejsme spokojeni s destinaci. Nastvalo me toto jednani natolik, ze jsem poslala email na vedeni k panu majiteli. Nenecham se urazet a falesne obvinovat,takze ted uz mam jasno,jiz nikdy vice tady na toto misto,krome toho jede wifi jen obcas. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání