Napsat recenzi

Hotel Zlatibor

Recenze hotelu Monte Mare Hotel (ex Zlatibro Plus Club) **** (Černá Hora - Bar - Čanj)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 704x
Recenze se líbila: 575 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

lepší průměr

Ubytování  průměrně (2,6/5)

tento hotel v této lokalitě jistě patří k těm lepším .....

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

jídlo studené , stále stejné, žádné ovoce , zelenina jen okurka , zelný salát , občas rajče , k snídani kávu nehledejte ani jogurty , bohužel došlo i k tomu, že syn i manžel měli střevní potíže právě z jidla ( jezdíme do Černé Hory již 5 let na různá místa a nikdy se nám to ještě nestalo ) , malé doporučení než si dáte jídlo na talíř pořádně talíř prohlédnětě celkem hnus !!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

pokoj a balkon celkem prostorný , klimatizece , mini lednička v ceně , výtahem bych raději moc nejezdila ....personál v jídelně nic moc , musím pochválit úklid, když měl syn zmíněné střevní potíže a bylo třeba několikrát za den převléknout postel vždy nám ochotně vyhověli . Pozor na odesílání pošty přímo z recepce dali jseme eura recepčnímu jak nám bylo doporučeno , ale pohledy do dnešního dne nepřišly tak nevím ........

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

moře teplé celkem čisté , jen ta pláž je horší na pořádek si tu moc nepotrpí - odhozené vajgly a odpadky , ikdyž tu mají koše místní je moc nepoužívají ......super je možnost zapůjčení slunečníku na celý den za 1 euro , sada s lehátkem za 3 eura

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

přední a vidětelné části celkem upravené , tam kam oko nevidí nic moc , jediné mínus před hotelem hlavní příjezdová komunikace do Čanju a sběrné parkoviště pro celé letovisko

Celkový dojem  průměrně (3/5)

vzhledem k tomu že jsme měli dítě zdarma tak tato cena zcela odpovídá kvalitě , kdo chce mít klidnou dovolenou ať si nevolí termín spolu s ozdravným pobytem dětí a doporučuji si vzít s sebou přípravky na střevní potíže !!!!!!! Byli jsme zde s Ck ***- její služby super a paní delegátka byla milá a ochotná

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 21 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Bar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání