Napsat recenzi

Nedoporučuji!!!

Recenze hotelu Morsko Oko Garden **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 232x
Recenze se líbila: 237 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel v žádném případě neodpovídá 4*, max. 2 !! V nejbližším okolí tohoto hotelu se nacházejí hotely, které jsou také 4* a ve srovnání s nimi hotel "Morsko oko" vypadá jako turistická ubytovna. Hotel je vybydlený, nutně potřebuje rekonstrukci. Fotogalerie cestovních kanceláří a agentur je značně zkreslená a nedopovídá realitě, snad před 10ti a více léty ...

Pokud hledáte pro svoji dovolenou kvalitu a úroveň odpovídající 4*, tak se tomuto hotelu obloukem vyhněte. Budete zklamáni. Klientela - Rumuni, Bulhaři, Rusové, hodně Čechů ...

Ale o tom už v recenzích tohoto psali i někteří jiní účastníci ...

Ubytování  průměrně (2,7/5)

V hotelu jsou všude koberce, tapety, závěsy ... Hotel je zatuchlý a zapáchá starým vybavením. Především pokoje odvrácené od moře, ty jsou navíc přímo u příjezdové komunikace, takže navíc hluk. Vše působí ponurým dojmem.

Hned po příjezdu jsme reklamovali pokoj, na recepci nám řekli, že máme přijít až ráno. Pokoj temný, světla skoro nesvítila, zápach plísně a zatuchliny. Špinavý koberec plný písku, otevřené odpady, špinavá toaleta, odlepené tapety a pod nimi narostlá plíseň, utržené úchytky od nábytku, nefunkční ventilace... Ani jsme nevybalovali věci z kufru, ráno jsme řešili s delegátem a vyžádali jsme si i vedení hotelu. Vše máme zdokumentováno. Výměnou pokoje jsme podepsali jejich dokument, že už nebudeme uplatňovat reklamaci ... Tak alespoň touto cestou dáváme vědět ostatním naši zkušenost.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava byla docela fajn. Vybral si snad každý, saláty, ovoce. Jen ten zápach ze starých koberců a starého vybavení ... !!! Ale dá se jíst i na terase. O tom tady již taky někteří psali ...

Souhlasím a potvrzuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Rekonstrukce hotelu už měla dávno proběhnout, aby odpovídal kategorii. Večer se v hotelu nedá nic moc dělat. Animační tým se hezky věnoval dětem, u bazénu to žilo. Na prostorné terase je jen pár stolů, jinak jen lavičky jak na nádraží. Takže když si chcete večer posedět tak na lavičkách a pití máte buď na zemi nebo ho musíte držet v ruce.Na to už taky někteří upozorňovali, ale nic se nezměnilo.

Úklid v hotelu mizerný, uklizečky tomu moc nedaly.

Průvodce se nám věnoval a pomohl nám s řešením situace.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž blízko hotelu a hned vedle pláže hotelový bazén a plážový bar.

Toto bylo to nejlepší z celého pobytu.

Moře chladnější než jiné, ráno moře čisté, odpoledne občas rozvířené a kalné.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Před hotelem promenáda, večer žije, spousta lákadel.

Jinak Zlaté Písky - hotelový komplex podél moře jeden vedle druhého.

O prázdninách přelidněné pláže.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Už jsme procestovali spoustu zemí, hotelů, takže máme možnost srovnání. Ale tento hotel je naše nejhorší zkušenost.

Znovu zdůrazňuji, hotel a jeho služby v žádném případě nedopovídá kategorii 4*.

Pokud chcete dovolenou na této úrovni, tak si vyberte jiný hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání