Napsat recenzi

jsou i lepší hotely...

Recenze hotelu MiRaBelle Hotel **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 752x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

hotel neodpovídá uváděné kategorii 4 hvězdy

zařízením

chováním personálu

rozsahem služeb

Ubytování  průměrně (3,9/5)

v koupelně - sprchový kout - plísně v každé spáře!!!

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

all inklusiv

na terase neprostřené stoly a většinou špinavé...

zvláště u večeří - dlouhá fronta a chybějící buď příbory nebo maso...

obsluhující personál - nerozumí cizí jazyk, pomalí sběrači nádobí..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

chtěly jsme využít v beauty salon kadeřníka, to se nám za celý týden nepovedlo neboť tato inzerovaná služba tam fakticky neexistuje, pouze masáže

recepce není ochotná ani schopná , ani na vyžádání, tuto službu zajistit

z marketingu někdo se pokoušel, ovšem bez úspěchu - sliby, termíny nic z toho nebyla pravda

u bazénu - až ke konci pobytu, dodali polstery na lehátka

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

hotel je na kopci

schody od hotelu jsou velmi rozbité, neudržované a i za dne špatně schůdné,

večer bez osvětlení ( většina vedlejších ulic a stezek vedoucí k hotelům od pláže nahoru je bez osvětlení)

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

částečně staveniště

neudržovaná zeleň - jakýsi prales...

silnice

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

do tohoto hotelu už nikdy více

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

jana: 4hvězdičkový hotel? Výsměch - 13. 7. 2013 20:15

Na tuto dovolenou jsem se těšila, protože jsem Bulharsko navštívila několikrát a vždy jsem byla spokojená. Ale to, co jsem zažila letos...hrůza. První rozčarování byla pro mně zpráva od delegátky, když mi řekla, že k moři je to dost daleko a bude tam jezdit auto od hotelu, což mně udivilo,protože podle katalogu to měla být příjemná cesta lesoparkem. První cestu jsem absolvovala bez auta, a přesto, že jsem zvykla na pěší tůry, tak toto bylo opravdu o zlámání nohou. Kameny byly volně poházené a prudký kopec mi přímo děsil. Nakonec jsem dala přednost odvozu, ale vadilo mi, že poslední odvoz od moře byl v 16.30,což mi přišlo velmi nepraktické, protože jsme museli stejně zpáteční cestu absolvovat špatnou cestou. Večer byla navíc cesta neosvícena. Ochota recepční byla na nule, o směnárně ani nemluvím. pokoj byl vcelku pěkný, čistý s hezkou širokou terasou s výhledem na bazén a okolí. Ovšem služby ohledně stravy,katastrofa. Jídlo mastné, celkem nedochucené, a vzhledem k tomu, že to byl hotel se 4mi hvězdičkami, mohli jsme si míchat nápoje jen umělými míchátky v podebě malého pádla. Obsluha neochotná, neznalá základních vědomostí stolování, protože jinak by se mi nemohlo stát,aby mi bylo jídlo uklizeno, přesto, že jsem nechala na talíři zkřížený příbor, což inteligentní člověk pochopí, co to znamená. Negativů k tomuto zájezdu by bylo ještě dost, ale nejhorší vizitka tohoto hotelu byla skutečnost, když nám paní delegátka sdělila, že odjezd z hotelu bude ráno, a na loby baru bude pro nás připraven balíček na cestu. Marně jsme hledali, ale nikde nic. Nakonec nám bylo řečeno, aby jsme si je udělali sami,o snídani nemůže být ani řeč. Takže jsme si do ubrousku stačili zabalit pár kousků pečiva, ovšem bez pití, aby na nás ostatní nečekali. Cestou na letiště z dojmů ostatních turistů vyšel tento hotel nejhůř. Tak chcete-li strávit úžasnou dovolenou, zvolte si hotel" Edelweiss˙" reagovat

frenk: dovolená v bulharsku - 11. 8. 2013 18:09

souhlasím !!! nkdy více reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání