Napsat recenzi

Příjemný pobyt v Ljuljaku

Recenze hotelu Ljuljak Hotel *** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 623x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Zlaté písky Zlaté písky

Podivný název, česky ale znamená ljuljak šeřík, což není špatné. Velice příjemný hotýlek, v klidné části, uprostřed zeleně, asi 250m od kolonády, ale s dost značným stoupáním. Pobyt na konci letní sezony, bez delegáta a transferu z letiště. Z letiště hodinová jízda veřejnou dopravou linka 409, absolutně bez problémů. Jízdné 3leva. Dojem kazí pouze sousední přístřešek s tlejícími odpadky a šířícím se zápachem, kolem kterého absolvujete cestu k pláži.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Vybavení apartmánu nebylo nejnovější, ale vše fungovalo jak má. Klimatizace v každém pokoji. Přistýlky vhodné asi jen pro děti, dospělý by se asi moc nevyspal. Výbava lednicí a LCD televizí s nabídkou nedaleké centrály místní kabelové televize, bez českých programů. Sledovatelné pro děti Nickeodeon, pro dospělé Euronews. Prostorné skříně, oddělené WC a koupelna s vanou a bidetem. Nechybí ani sušák na prádlo.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava vynikající s dostatkem zeleniny, výběr polévky, na knedlíky samozřejmě zapomeneme. Vždy něco od drůbeže či vepřového. Občas rybí prsty. Krevety či lososa nečekejme. Z darů moře jen šproty nakyselo k snídani. Kdo má rád vajíčka k snídani přijde si na své. Možnost opéci si toasty. Oběd a večeře vybízí ochutnat od každého aspoň trochu. Ostré koření nečekejte, v zelenině spíše kopr a feta, v mase oregano. Děti se cpou samozřejmě hranolkama. Na závěr meloun, hroznové víno, švestky. A vynikající minizákusky. Přesto jsou vidět rozumně vynaložené náklady. Džusy nejsou pravé džusy, pivo v horku bodne, ale za pořádné pivo si připlatíte. Víno sudové. Dobrá káva pouze v baru u bazénu od 15 do 17 a jen do kelímku, ale to je člověk stejně někde na pláži. Samozřejmě když si člověk občas něco připlatí... Ale jako celek vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Naprosto vynikající bazen se stále čistou vodou a plavčíkem který celý den stráví telefonováním. Dostatečný počet lehátek a slunečníků. Od 11 do 11 k dispozici barman, dokonce pro děti vaničky se zmrzlinou. Dětské hřiště s pískovištěm, skluzavkou, a houpačkami. Stůl na ping-pong momentálně nepoužitelný. Recepční vyjdou ve všem vstříc, např. posun začátku stravování díky časnému příletu a odletu se Smartwigs. Zařídí na přání i snídani do pytlíku. WiFi v recepci je neskutečně pomalé. Placené (5leva/den) na pokoji jsem nezkoušel. Lze si půjčit např.žehličku, nebo trezor.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž písčitá, různě svažitá podle polohy, na kraji vody jsou trochu nepříjemné skořápky mušlí. Medůzu jsme viděli jednu za celý pobyt. Žraloci jsou tu malí a neškodní. Na pláži možnost proletět se na padáku, či se povozit na vodním skůtru. Pro českého důchodce je ideální rozložit svoji deku před placenými sektory hned na kraji moře. Při pláži kolonáda s turistickými lákadly a obchůdky silně připomínající vietnamské tržnice. Ceny vyšponované. Rozumné ceny jsou v supermarketu BestBuy.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Hotel je oddělený zelení. Z horních pater je vidět že krize dopadla na jiné. Nedostavený hotel ve velkolepém stylu pomalu zarůstá zelení. V sousedství luxusní hotel věhlasné sítě Melia. K autobusové zastávce s názvem Travel to je asi 300m. V případě nepříznivého počasí (nebyl můj případ) je možno pokračovat na klášter - monastýr asi 2 km. Pro nezájem jsme nezvládly ani aquacentrum. Delfinárium ve Varně v parku mne moc nenadchlo. Možná rozhodí i cena 25leva za osobu. Navíc atmosféra prázdného hlediště tomu nepřidala.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Vynikající služby za rozumnou cenu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana Pisingerová: dotaz k Bulharsku - 4. 1. 2017 15:14

Dobrý den, líbí se mi Vaše recenze. Mohu se zeptat, kde a za kolik jste sehnali letenky? J8 se nedostala pod 6 tis. Kč... reagovat

Jaroslav Denk: Re: dotaz k Bulharsku - 4. 1. 2017 18:44

Pobyt v hotelu včetně letenky jsem zakoupil u CK F**** komplet jako last minute. Vzhledem, zřejmě ke konci sezony, CK ale nezajišťovala delegáta ani přepravu z letiště. Cena za osobu 9300 Kč. reagovat

Hana Pisingerová: Re: Re: dotaz k Bulharsku - 5. 1. 2017 8:56

Děkuji za info a přeju pěknou dovolenou i v roce 2017! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání