Napsat recenzi

Jaroslav II.

Recenze hotelu Bonita Beach Hotel *** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 917x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byl jsem potřetí v tomto hotelu za sebou a letos jsem zažil zklamání.

První šok přišel už v autobuse z letiště,kde delegátka sdělila,že v některých hotelích má Neckermann málo klientů a tudíž budeme bez delegáta.Budiž-já jsem zcestovalý-ale někteří klienti především z řad dříve narozených,byli jak opaření.S úsměvem od ucha k uchu vystoupila ve sv.Konstantinu se slovy "řidič vás zaveze" a kdybyste něco potřebovali,v propozicích je na mě telefon.Žádná úvodní schůzka tedy nebyla a v hotelu jsem ji jedinkrát nepotkal.Na žádnou mou otázku v autobuse z letiště mi nedokázala odpovědět.Takhle si tedy přístup CK ke klientovi nepředstavuji !!!

To delegáti ruských CK jsou jiní grandi.Ti byli v hotelu denně a nám se podařilo jet s nimi na fakultativní zájezd do Bukurešti.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

V únoru jsem závazně objednal zájezd a jako stálému klientovi mi slíbili konkrétní pokoj.Bylo to ve smlouvě.Na místě mi přidělili jiný pokoj s tím,že mě druhý den přestěhují

do slíbeného pokoje.Bohužel druhý den nikdo nic nevěděl,neslyšel a vůbec nerozuměl,co vlastně chci.Normálně se mnou vydrbali!Vtip je v tom,že slíbený pokoj byl na klidnou stranu letoviska,druhá strana hotelu má okna směrem do centra a tam do 6:00 celou noc z pouličních barů duní neidentifikovatelná hudba a řvou mladí návštěvníci pod vlivem alkoholu.Takže celou dovolenou jsme se nevyspali.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Snídaně super-ono na snídani se toho nedá moc zkazit-přesto-množství,kvalita a pestrost na tříhvězdičkový hotel fakt perfekt.All inclusiv si neberu,takže nemohu posoudit-ale poslední léta je ve všech recenzích na tento typ služby samá kritika.

Večeře podstatně lepší než loni,ale pozor-jenom první týden.Druhý týden to bylo o poznání horší a 25.8. to byl hnus!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení v pohodě,recepce taky,ovšem vyskytl se velký problém.Uklízečka nám odnesla vlastní sklenice a lžičky z pokoje do baru,že prý myslela,že jsem si je vypújčil a nevrátil.Podotýkám,že byly zcela odlišné a splést se nedaly.Už jsem se s nimi neshledal-nevím proč.Po mých urgencích s námi přestala komunikovat a celý druhý týden nám přestala i uklízet.A opět stará zkušenost-když chtějí něco po mě-rozumí všemi jazyky.Jak chce člověk něco po nich,nerozumí ani bulharsky.Nezbývá,než to vzdát,protože stejně se ničeho nedomůžete!

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Letos nevyšlo počasí,v Česku tou dobou bylo lépe než v Bulharsku.Bylo dost pod mrakem a když člověk leze z vody,potřebuje slunce.Voda byla jak kafe,ale bylo hodně řas,které se stěhovaly.Jeden den vlevo,druhý vpravo-ale to mi náladu nezkazilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

V první recenzi jsem pěl chválu na Zlaté Písky.Myslel jsem si,že když se změnila turistická

situace a lidi přestávají jezdit do méně bezpečných destinací,že Bulhaři chytí příležitost za pačesy,vypulírují letoviska a přilákají spoustu turistů.Opak je pravdou-nehnuli prstem. .Kousek od centra jsou zarostlé chodníky křovinami,že se tam nedá vstoupit,některé jsou po setmění o zlomení nohy atd.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

V první recenzi jsem psal-uvidím letos.

Teď píši-neuvidím za rok!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání