Napsat recenzi

červenec 2015

Recenze hotelu Berlin Golden Beach Hotel **** (Bulharsko - Zlaté písky - Zlaté písky)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 538x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • z mola... z mola...
  • hotelová pláž... hotelová pláž...
  • písek... písek...
  • čistota moře... čistota moře...
  • pohled z beach baru na snack bar pohled z beach baru na snack bar
  • kolonáda... kolonáda...

Velmi pěkný hotel v blízkosti pláže s krásným výhledem a bez nočního života který je cca 1km dále po kolonádě. Pokoje jsou prostorné s vlastní klimatizací a wi-fi , občas cítit zápach kanálu v koupelně , ale žádná tragedie, vybavené minibarem, lednici, vařičem a rychlovarnou konvicí.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

velké pokoje s klimou (ovladač na pokoji), balkonem , vařičem, minibarem, dostatečným množství ručníků(mění je každý den), tv se satelitem. pěknou koupelnou s fénem. Trochu smrdí kanály.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Stravování opravdu žádná sláva, jídlo je vlažné, teplá je jen polévka , ale ta se nedá jíst ani jedna,než na co jsme zvyklí. Je vidět že šetří a občas se k večeři objevilo i něco od oběda...jinak je to furt dokola a na 4* hotel slabota a to včetně personálu, který je laxní a jen sklízí. Pití si obsluhujete sami z připravených džusovačů nebo na baru.. Personál se opravdu téměř neusmívá a neusměje, ale jsou velmi dobře vybaveni jazykově, takže německy, anglicky, rusky úplně v pohodě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení je super, nonstop bar, bar u bazénu, bar na pláži, snack bar hned cestou na pláž u hotelu. Personál opravdu nic moc. Ale nevadí, co si objednáte dostanete a nekoukají jestli chcete 3 nebo 4 piva naráz. Doporučuji. v těch kelímkách to vydrží studené dobře. Co mě otravovalo tak v nonstop baru se furt ptali glas or plastic... na palici to týden poslouchat, a když ne na tohle tak na "ice". víno měli dobré, pivo je humus. alkohol nešetří a perou do vás , 3tej panák co u nás plus cola, když to mícháte..

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

jemný písek, ,moře čistý, při přílivu hromada mušliček na sbírání. žádný potvory v moři ani medůzy. paráda.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

je to lázenská oblast, je všude čisto a květiny a palmy, takže nádhera, akorát tam není nic zvláštního k vidění.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Vhodné pro rodiny s dětmi vzhledem k blízkosti všeho a pozvolným vstupem do moře. Jak jsem říkal pokud nejste gurmáni ,přežijete i to jídlo. Pro průměrného čecha je vše vynikající tam a nenašel jsem žádné velké překážky. Rozbila se nám sprcha , za 10 min vyměněna.Takže kdo si chce odpočinout a hezky dovolenkovat určitě doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zlaté písky - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání